reklama 11A

Rada a VV ČJF nejen o pravidlech. DiK vydala zprávu o činnosti

ikonka

V říjnu a listopadu zasedala Rada a Výkonný výbor ČJF. Na programu byl vedle změn pravidel i chovatelský modul v rámci JISu či konání diskuzního fóra k pravidlům jezdeckého sportu dne 26. listopadu v Pardubicích. Svou zprávu o činnosti vydala i DiK.
26.11.2019 16:50  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D
Rada České jezdecké federace zasedala 22. října a kromě již zmíněných schválených novinek, o nichž se dočtete v TOMTO ČLÁNKU, probírala rovněž například nový chovatelský model Jezdeckého infromačního systému. Náklady na doprogramování v předpokládané výši 100 tisíc korun bude hradit Asociace svazu chovatelů koní.
 
Kompletní zápis ze zasedání Rady ČJF ze dne 22. října najdete ZDE.
 
 
Výkonný výbor České jezdecké federace jednal naposledy 12. listopadu. Součástí schůze byl například výběr trenérů a jednotlivých provozovatelů Sportovních center mládeže, či schválení pravidel seriálů Český pohár v drezuře 2020 a Zimního jezdeckého poháru ČJF 2020. Proběhlo také diskuzní fórum k pravidlům jezdeckého sportu. Konalo se v úterý 26. listopadu v Pardubicích.
 
Zápis ze zasedání Výkonného výboru ČJF ze dne 12. listopadu je uveden ZDE.
 
 
K příležitosti jednání Výkonného výboru byla v pondělí 11. listopadu vydána Zpráva o činnosti Disciplinární komise České jezdecké federace v roce 2019. V aktuálním roce řešila dosud celkem deset případů, ve třech z nich se jednalo o žádost o výklad stanov. V obou stále probíhajících řízeních nebylo v den vydání zprávy zatím rozhodnuto. Jedná se o podnět Antidopingového výboru ČR ve věci podezření na porušení antidopingových pravidel u jezdce a dále o odvolání proti rozhodnutí sboru rozhodčích ze dne 24. srpna 2019. Vzhledem k tomu, že kauzy nejsou ukončeny, neuvádí DiK ČJF ve své zprávě podrobnější informace. Disciplinární komise zaznamenala letos změnu složení a od 10. dubna jsou její součástí Mgr. Ondřej Novák jakožto předseda, dále pak JUDr. Ing. Karin Luftmanová a Mgr. Eva Svobodová.
 
Zprávu o činnosti DiK ČJF si můžete stáhnout ZDE.



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE