reklama 11D

Ptýrov hostil druhé skokové KMK. Účastníci čelili tropickému počasí

ikonka

Zatímco při prvním kole Kritérií mladých koní, které se jelo v polovině května v Hořovicích, panovalo studené deštivé počasí, ve středu 5. června čelili jezdci v Ptýrově tropům. Druhé závody KMK přilákaly nejvíc účastníků do kategorií pětiletých.
06.06.2019 09:38  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Druhé kolo skokových Kritérií mladých koní se konalo ve středu 5. června v Ptýrově. V kategorii čtyřletých klisen dominoval český chov. Nejvyšší známku 26,100 dostala Symfonie WF plemene český teplokrevník, kterou prezentoval Zdeněk Palička. Druhá byla klisna stejné plemenné knihy Atica v sedle s Janou Perníčkovou a třetí místo získala klisna slovenského teplokrevníka Klorie Insprav. Tu jel Petr Vančura.
 
Mezi čtyřletými valachy a hřebci byl nejvýše hodnocen Timoti-S z chovu Zangersheide, jehož výkon s Janem Štětinou byl oceněn známkou 26,600. Druhé místo obsadil holštýnský hřebec Casual 1 s Darinou Hochmanovou. Také třetí příčku získal kůň Zangersheide Cannon Reuvekamps Z v sedle s Jakubem Štěrbou.
 

Psali jsme také o prvním kole KMK v Hořovicích

 
Nejpočetnější konkurence se sešla v soutěžích pro pětileté koně. Mezi klisnami zvítězila Lia Jay (CS) s Václavem Horkým. Dvojice dostala známku 24,700. Na druhém místě dojela hanoverská hnědka JLB Paradise s Liborem Bosákem. Graziella DK s Jiřím Tmějem dokončila soutěž na třetí příčce.
 
Šestiletá Cordelie s Petrou Charvátovou získala 25,600 a vyhrála kategorii šestiletých klisen. Druhé místo obsadila Furina U, kterou představil Filip Žlábek a třetí skončila dvojice Leandra Karsit a Tereza Mücková. 
 
Vysoké hodnocení 26,800 bodů obdržel písecký hřebec Heartvit ZH s Jakubem Štěrbou. Mezi šestiletými hřebci a valachy tak byl nejlepší. Za ním jen o jednu desetinu zaostal Calox s Markem Klusem a třetí místo bral Ikares Karsit prezentovaný Terezou Mückovou.
 

Výsledky najdete v tomto odkazu

Foto: Pavlína Bůžková





Štítky: KMKPtýrovskoky
reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE