reklama 11B

První kolo GCL v Miami čeká Kellnerovou a Bruynseelse. Pojedou osmí

ikonka

První kolo týmové soutěže Global Champions League startuje v Miami ve čtvrtek 18. dubna. Z důvodu velkého posunu času ho mohou fanoušci sledovat online až pozdě večer před 23. hodinou. Za tým Prague Lions pojede Anna Kellnerová a Niels Bruynseels.
18.04.2019 09:23  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
Ve čtvrtek 18. dubna od 22.55 hodin našeho času má podle údajů na webu organizátora začít první kolo týmové soutěže Global Champions League v Miami. 
 
Na parkur, který bude stát na pláži Miami Beach nastoupí v barvách Pražských lvů Anna Kellnerová s klisnou Catch Me If You Can a Niels Bruynseels s Ganciou de Muze. Mají startovní pozici číslo osm a čekají je překážky s výškou do 160 cm.
 
Soutěž otevře družstvo New York Empire, následovat je budou Chantilly Pegasus, Monaco Aces, Miami Celtics, Berlin Eagles, Paris Panthers, London Knights, již zmínění Prague Lions, Valkenswaard United, St Tropez Pirates, Hamburg Giants, Scandinavian Vikings, Doha Falcons, Madrid in Motion, Cannes Stars a poslední pojede dvojice zatím vedoucího celku Shanghai Swans.
 
Zahajovací dvoufázové skákání do 145 cm začne patnáct minut po osmé hodině. Se startovním číslem patnáct pojede další z Pražských lvů Gerco Schröder v sedle Davina Q. Jako třiadvacátý nastoupí Niels Bruynseels s Utamarem d Ecaussines. Anna Kellnerová pojede s Balguerem jako pětatřicátá.
 

Výsledky najdete v tomto odkazu 

 

Soutěže můžete sledovat online na webu GC zde

 

Ilustrační foto z GCL 2018: GCT / Stefano Grasso





reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE