reklama 11D

Přejeme Vám i Vašim koním horu splněných přání nejen o Vánocích

ikonka

Rok 2020 byl asi pro většinu z nás hodně komplikovaný, ale ještě máme před sebou jeho poslední týden, který je spojený s těmi nejkrásnějšími svátky. Užijte si Vánoce v klidu a pohodě, a to samé dopřejte Vašim koním.
24.12.2020 00:00  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C
 
Redakce webů Jezdci.cz, EquiTV.cz a Jezdeckainzerce.cz vám přeje, abyste si nadcházející vánoční svátky užili co nejlépe a po boku svých blízkých. 
 
I když aktuální situace ve společnosti není zdaleka ideální, je potřeba si udržovat optimistické myšlenky. Snažte si nejen o Vánocích, ale i každý další den, udělat sobě, Vašim rodinným příslušníkům, přátelům, známým, kolegům a v neposlední řadě i Vašim koním a dalším živým bytostem z něčeho radost. 
 
Jednou z našich radostí je, že těch, kteří se na naše internetové stránky často a rádi vracejí, stále přibývá. Děkujeme, že jste nám na blízku i v těchto dnech, kdy se náš svět každoročně zklidňuje, aniž bychom to měli od někoho nařízené. Ať je příští rok plný takových dnů, kdy budeme všichni moci dělat to, co zrovna chceme a ať se všem splní co nejvíce přání!
 
HODNĚ ŠTĚSTÍ, ZDRAVÍ A SPOKOJENOSTI VÁM PŘEJÍ
Lucie Spiwoková, Tereza Šebková, Pavlína Záhorová, Martin Cáp, Vojtěch Kroupa, Josef Malinovský
...a další pravidelní spolupracovníci redakcí mediální skupiny EQUINET!



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE