reklama 11C

Pořadatelé GC Playoffs prodali za dva dny 3.000 vstupenek na rok 2023

ikonka

Sotva skončil v libeňské O2 areně čtvrtý ročník parkurové Global Champions Prague Playoffs, pořadatelé začali připravovat ten pátý. V tiskové zprávě na webu akce informovali, že jen za první dva dny prodali 3.000 vstupenek.
23.11.2022 17:55  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
 
Organizátoři galashow světového parkuru Prague Playoffs v libeňské O2 areně neskrývají nadšení z ohlasů jezdců, ošetřovatelů či majitelů koní, partnerů, zástupců série Global Champions, ale především široké veřejnosti. Návštěvnost akce byla dle dostupných informací nejvyšší za její čtyřletou historii a podle zájmu fanoušků tohoto sportu o vstupenky na následující pátý ročník to vypadá, že by mohlo v roce 2023 dorazit ještě více diváků.
 
„Fantastické, dokonalé a vzrušující. To jsou tři slova, která v posledních dnech slýcháme nejvíce od lidí, kteří nám posílají zpětnou vazbu. V O2 areně vládla po celé čtyři dny naprosto strhující atmosféra, kterou ocenili všichni jezdci a další zúčastnění. Pozastavovali se především nad ohromnou podporou publika, které fandilo naprosto všem sportovcům. Pro většinu z nich je to něco neuvěřitelného, co v takové míře nikde jinde na závodech nezažili. Pochvaly dostáváme i na sportovní průběh, setup arény, připravenost stájí i veškeré infrastruktury, která zajišťovala účastníkům i návštěvníkům komfortní prostředí. V komentářích jsou vyzdvihovány také poutavá show, úchvatné vizuální efekty a kvalitní catering,“ uvedl v tiskové zprávě ředitel organizačního výboru Czech Equestrian Teamu Jan Andrlík. 
 

Nepřehlédněte: Daniel Deusser: Tobago býval nesmělý kůň, dnes skáče lépe než zamlada

 

„Chtěl bych touto cestou poděkovat velmi početnému týmu lidí, kteří se podíleli na realizaci celé akce. Obětovali maximum tomu, aby vše proběhlo hladce. Vytvořili úžasný zážitek nejen pro přímé účastníky, ale také pro televizní diváky a lidi na tribunách, kterých dorazilo přes 31 tisíc. A právě těm patří stejně velké poděkování, neboť právě publikum v O2 areně vytvořilo doslova elektrizující prostředí, na které nikdo z přítomných nezapomene,“ konstatoval Andrlík. 
 
Fanoušci parkurového skákání nejen z České republiky tak s nadšením přivítali zprávu, že se tato akce v Praze uskuteční i v roce 2023, a to od 16. do 19. listopadu. Prodej vstupenek pořadatelé spustili již v závěru uplynulého víkendu a byli příjemně překvapeni silnou reakcí. „Za první dva dny se prodalo téměř 3.000 vstupenek, což podle mě nejlépe ilustruje úspěšnost letošního ročníku Prague Playoffs. Je to ta nejlepší odměna a motivace do další práce,“ uzavřel Jan Andrlík.
 
Foto: Kateřina Návojová
Zdroj: tisková informace GC Prague Playoffs
 



Sledujete novinky o koních, jezdectví a dostizích na Jezdci.cz a pouštíte si pravidelně vysílání EquiTV.cz a EquiRadia.cz? Máme pro vás novinku - spouštíme Fancluby Jezdci.cz a EquiTV.cz EquiRadio.cz, jejichž prostřednictvím můžete podpořit další existenci našeho zpravodajství.

Zaplacením ročního nebo půlročního příspěvku umožníte, aby veškerý redakční obsah s výjimkou bonusů pro členy fanclubu zůstal nadále volně přístupný všem uživatelům a přímo se tak budete podílet i na propagaci všech koňských sportovních disciplín. Zároveň dostanete přednostní přístup k velké části našich materiálů, které si můžete přečíst v časovém předstihu, pravidelnou možnost získat různé slevy na zboží našich partnerů a účast v soutěžích o ceny.

Roční členství ve Fanclubu Jezdci.cz stojí 600 Kč, půlroční příspěvek je 300 Kč. Pokud chcete být členem obou fanklubů Jezdci.cz i EquiTV.cz, můžete využít zvýhodněnou variantu 1000 Kč (roční) a 500 Kč (půlroční). Další podrobnosti najdete na tomto odkazu.

Newsletter a komunity na síti

Kromě největšího českého serveru o koních Jezdci.cz, internetové televize EquiTV a stále populárnějšího EquiRadia pro vás připravujeme i pravidelný newsletter Jezdecký zpravodaj, který jednou týdně shrnuje vše podstatné z koňského dění a každý pátek ho doručujeme přímo do vašeho e-mailu.

K odběru toho nejlepšího z našeho zpravodajství se můžete přihlásit ZDE!

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13C

Související informace

NEPŘEHLÉDNĚTE