reklama 11C

Nečekaný škrt. Do GCT Super Grand Prix nastoupí jen třináct koní

ikonka

Ludger Beerbaum a Mila se nezúčastní 1,25 milionem eur dotovaného vrcholu sezony Longines Global Champions Tour Super Grand Prix. K nečekanému škrtu došlo po týmovém rozhodnutí Berlin Eagles soustředit se naplno na nedělní finále GCL Super Cupu.
19.11.2022 15:40  |  Autor: Martin Cáp  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
 
Beerbaum chce teak šetřit své tři nejlepší koně pro týmovou soutěž. „Musel jsem se rozhodnout, zda dám přednost LGCT Super Grand Prix nebo zda dáme dohromady nejlepší možný tým pro nedělní finále GCL Super Cupu,“ komentoval rozhodnutí Beerbaum.
 
Po nešťastné zprávě z tohoto týdne o neúčasti H&M Indiany a Malin Baryard-Johnsson kvůli menšímu zranění nohy se tak pole sobotního vrcholu zúžilo o dva aktéry. „Jsem samozřejmě hodně smutná. Měli jsme letos výbornou sezonu a na Super Grand Prix v Praze jsem se velmi těšila. Doufám, že se budeme moci vrátit v příštím roce.“
 

Psali jsme: Malin Baryard-Johnsson nebude v Super GP. Klisna Indiana se zranila

Do souboje o vítězství v nejprestižnější parkurové soutěži jednotlivců nastoupí třináct špičkových jezdců. Jedná se o vítěze všech LGCT Grand Prix během sezony 2022 nebo druhých v pořadí, pokud byl vítěz příslušného závodu již kvalifikován. Celková dotace dvoukolové soutěže, která začíná v sobotu ve 20:00 hodin, činí 1,25 milionu eur a kurs obsahuje skoky vysoké 1.65 metru.
 
Startovní listina:
1. Michael Pender & HHS Calais
2. Harrie Smolders & Monaco N.O.P
3. Christian Ahlmann & Mandato van de Neerheide
4. Marlon Modolo Zanotelli & VDL Edgar M
5. Max Kühner & Eic Coriolis Des Isles
6. Daniel Duesser & Scuderia 1918 Tobago Z
7. Henrik von Eckermann & King Edward
8. Mclain Ward & HH Azur
9. Christian Kukuk & Nice van’t Zorgvliet
10. Pieter Devos & Mom’s Toupie de la Roque
11. Sanne Thijssen & Con Quidam RB
12. Dennis Lynch & Brooklyn Heights
13. Katrin Eckermann & Cala Mandia
 
Foto: poskytlo tiskové středisko Longines Global Champions Tour
Zdroj: tisková zpráva Longines Global Champions Tour



Sledujete novinky o koních, jezdectví a dostizích na Jezdci.cz a pouštíte si pravidelně vysílání EquiTV.cz a EquiRadia.cz? Máme pro vás novinku - spouštíme Fancluby Jezdci.cz a EquiTV.cz EquiRadio.cz, jejichž prostřednictvím můžete podpořit další existenci našeho zpravodajství.

Zaplacením ročního nebo půlročního příspěvku umožníte, aby veškerý redakční obsah s výjimkou bonusů pro členy fanclubu zůstal nadále volně přístupný všem uživatelům a přímo se tak budete podílet i na propagaci všech koňských sportovních disciplín. Zároveň dostanete přednostní přístup k velké části našich materiálů, které si můžete přečíst v časovém předstihu, pravidelnou možnost získat různé slevy na zboží našich partnerů a účast v soutěžích o ceny.

Roční členství ve Fanclubu Jezdci.cz stojí 600 Kč, půlroční příspěvek je 300 Kč. Pokud chcete být členem obou fanklubů Jezdci.cz i EquiTV.cz, můžete využít zvýhodněnou variantu 1000 Kč (roční) a 500 Kč (půlroční). Další podrobnosti najdete na tomto odkazu.

Newsletter a komunity na síti

Kromě největšího českého serveru o koních Jezdci.cz, internetové televize EquiTV a stále populárnějšího EquiRadia pro vás připravujeme i pravidelný newsletter Jezdecký zpravodaj, který jednou týdně shrnuje vše podstatné z koňského dění a každý pátek ho doručujeme přímo do vašeho e-mailu.

K odběru toho nejlepšího z našeho zpravodajství se můžete přihlásit ZDE!

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE