reklama 11C

Podcast EquiTV: Poutavé rozhovory nejen o koních s lidmi kolem nich

ikonka

Internetová televize EquiTV.cz přichází v rámci desátého výročí od zahájení vysílání s novinkou ve své nabídce. Kromě video reportáží a on-line přenosů nabízí nově také podcasty. Těšte se na poutavé audio rozhovory nejen o koních s lidmi kolem nich.
15.08.2019 18:38  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D

POSLECHTĚNTE SI ÚVODNÍ PODCAST - KLINĚTE!


Podcasty EquiTV můžete poslouchat zdarma on-line přímo na webu a nebo s aktivovaným premium programem, který stojí pouhých 365 korun na rok, si je můžete stejně jako vybraná videa stahovat přímo do svého počítače, tabletu či mobilu. Poslechnout si je tak můžete kdykoliv a kdekoliv, i když zrovna nejste v dosahu internetového připojení.

Na první rozhovory redaktorů EquiTV a zpravodajského portálu Jezdci.cz s jejich hosty se můžete těšit ještě v průběhu srpna 2019, kdy EquiTV slaví deset let od spuštění provozu. Obsah podcastů můžete ovlivnit i vy. Neváhejte nám tedy posílat své náměty, s kým od koní byste si rádi poslechli zajímavý rozhovor. Pište na e-mail: redakce@jezdeckeradio.cz.

A máme pro vás na začátek ještě jednu dobrou zprávu! Podkasty EquiTV najdete vždy pod snadno zapamatovatelnými internetovými adresami: www.equiradio.cz nebo www.jezdeckeradio.cz. Brzy na slyšenou! 




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE