reklama 11D

Pandemie znemožnila další významnou akci. Bylo zrušeno ME v Hartpury

ikonka

Ve čtvrtek 7. května bylo oficiálně oznámeno zrušení evropského šampionátu juniorů a mladých jezdců 2020 a mezinárodních drezurních závodů, jejichž pořadatelem měla být univerzita v Hartpury. Na vině je pochopitelně probíhající pandemie koronaviru.
08.05.2020 10:30  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
Britská univerzita Hartpury ležící jižně od Birminghamu měla být v roce 2020 na přelomu července a srpna pořadatelem mistrovství Evropy juniorů a mladých jezdců v drezuře a všestrannosti. Ve čtvrtek 7. května však oznámili, že tato událost bude z důvodu celosvětové koronavirové krize zrušena.
 
"Přestože jsme velmi zklamaní, že v roce 2020 nebudeme pořádat žádnou z těchto akcí, jsme přesvědčení, že jejich zrušení je za současných okolností nezbytné," uvedl Philip Cheetham z hartpurské univerzity. "Zdraví zaměstnanců, dobrovolníků, funkcionářů, soutěžících a návštěvníků Hartpury zůstává naší nejvyšší prioritou."
 
NAF Hartpury Festival drezury se do Hartpury vrátí v následujícím roce, konkrétně ve dnech 7. až 11. července 2021. Termín bude včas potvrzen.
 
Zdroj: www.eurodressage.com
Foto FEI/Marco Proli (FEI Dressage European Championship San Giovanni, Marignano 2019)



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE