reklama 11B

Ondřej Pospíšil: Hlavní je neusnout na vavřínech a poctivě pracovat

ikonka

Pro Ondřeje Pospíšila byla loňská jezdecká sezona jednou z nejúspěšnějších v jeho sportovní kariéře. Bodoval v 8 z 11 kol Českého skokového poháru, a nakonec zvítězil v jeho finále. V rozhovoru prozradil, s jakými ambicemi vstupuje do sezony 2019.
13.02.2019 10:47  |  Rubrika: Ostatní  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12C

ROZHOVOR SLEDUJTE TADY

 

„Čekání na první letošní starty nebylo až tak dlouhé. Ještě nedávno jsme se sešli všichni v O2 aréně v Praze při Global Champions PlayOffs, což bylo sedm až osm týdnů do prvních závodů této sezony, takže to uteklo docela rychle,“ komentuje Ondřej Pospíšil rekordně krátkou závodní přestávku mezi posledními závody roku 2018 a těmi prvními s číslovkou 2019.

Vzpomínky na uplynulé závodní období má jen ty nejlepší. „Zážitky jak z Českého skokového poháru, tak z O2 areny jsou senzační.“ 

Nyní se však již loňský vítěz finále domácí parkurové extraligy plně soustředí na nadcházející sezonu – nejprve tu halovou a záhy na venkovních kolbištích. „České haly jsou v dnešní době naprosto adekvátní k tomu sportu, co tady jezdíme. Po Hradištku se chystám i na Zimní jezdecký pohár do Královic. Jelikož mám nějaké nové koně, tak si je chci vyzkoušet na domácích závodech, a pak bych chtěl s nimi vyjet někam do zahraničí,“ prozrazuje. 

Jaké jsou hlavní letošní sportovní cíle Ondřeje Pospíšila, s kterými koňmi jej budeme vídat na národních i mezinárodních závodech, a kdo bude v pozici stájové jedničky, to se dozvíte, pokud si pustíte připravený video rozhovor.





reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE