reklama 11A

Německý projekt Equi-League zahajuje první testovací online závody

ikonka

Německý server Equi-League je novým projektem online jezdeckých závodů, který by měl v budoucnu doplňovat standardní sportovní mítinky. První testovací závody ve skocích a drezuře proběhnou v sobotu 16. května a jsou otevřené široké veřejnosti.
16.05.2020 06:44  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
Rozvoj projektu Equi-League pro online jezdecké závody dozrál do testovací fáze, které se může zúčastnit široká veřejnost. Jedná se o německý portál, ten má za sebou již řadu interních testů a první zkušební online závody byly naplánovány na sobotu 16. května. Na programu je šest drezurních a pět skokových soutěží, první odstartuje v deset hodin dopoledne.
 
Platforma equi-league.com umožňuje připojit se online s cílem přiblížit se atmosféře skutečných závodů. Budou zajištěni renomovaní drezurní a skokoví rozhodčí mezinárodní úrovně, od nichž jezdci ihned získají zpětnou vazbu.
 
Jaká jsou pravidla?
 
Každá konkrétní dvojice může v soutěži startovat pouze jednou, avšak jezdec může v soutěži předvést více koní, jejich maximální počet bude uveden vždy v rozpisu. Kůň se smí během jednoho dne účastnit maximálně dvou soutěží. Každá dvojice má pouze omezený časový interval k dokončení kurzu či úlohy, a to v daný startovní čas. Není tedy možné výkon filmovat opakovaně, dokud nebude jezdec spokojený.
 
Jak se účastnit?
 
Před soutěží je potřeba na serveru www.equi-league.com registrovat sebe a následně svého koně. Poté získáte bližší informace o přihlašování do jednotlivých soutěží a nezbytných požadavcích na kolbiště či drezurní obdélník. V okamžiku přihlášení bude splatné rovněž startovné a vaši přihlášku potvrdí organizátor. Následně budete vyzváni k nahrání videa, to musí být natočeno v kuse bez střihu. Veškeré pokyny jsou zde podrobně popsány. Samotné nahrávání proběhne v daném časovém intervalu, který je dvojici vymezen. Jakmile je záznam plně nahraný, je podroben posuzování sboru rozhodčích.
 

Sledujte projekt Equi-League na tomto odkazu.

 

Ilustrační foto Zenon Kisza



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE