reklama 11D

Na výstavišti v Lysé startuje Kůň 2020. Nabízí opět veletrh i show

ikonka

Od pátku 18. do neděle 20. září hostí výstaviště v Lysé nad Labem tradiční výstavu a veletrh koní a všeho, co ke koním patří pod názvem Kůň 2020. Již ve čtvrtek zaplnili tamní areál desítky koní a vystavovatelů, kteří se chystali na páteční zahájení.
17.09.2020 18:05  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Ostatní  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12D

 
Vyvrcholením pátečního a sobotního programu výstavy Kůň 2020 bude Večerní koňská galashow doprovázená audiovizuálními efekty a živou hudbou. To vše dohromady s mluveným doprovodem moderátora připraví kouzelné prostředí pro ty nejlepší ukázky výkonů koní i jezdců.
 
Pořadatelé předem avizovali v rámci denního programu následující vystoupení: Starokladrubská zápřež, Českomoravský belgický kůň, fríský kůň: Vendula Šponarová, fríský kůň: Marián Roden, moravský teplokrevník, Western riding show, přehlídka minihorse, šestispřeží shetlandů, tři dvojspřeží Formule I, hřebčín Goodshapes, jednospřeží welshů, dvojspřeží welshů, lipicán, fríský kůň pod sedlem, Stáj u Sepíka, Národní pony společnost, Shagya arab, mimochodníci, Knabstrub, frojdští koně, koně ve městě MP Praha, policie ČR na koních, vystoupení haflingů, huculové z Farmy Cunkov, Shire horse, spřežení haflingů a oslíci v akci. 
 
V sobotu bude dění z výstaviště v Lysé nad Labem živě přenášet internetová televize EquiTV.cz. Live stream si můžete pustit POD TÍMTO ODKAZEM



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE