reklama 11C

Mladí drezurní koně jedou na MS, všestranné jezdce přivítá Strzegom

ikonka

V prvním srpnovém týdnu se bude závodit za účasti českých jezdců v mnoha koutech Evropy. Do nizozemského Ermela zamířili drezurní mladí koně na světový šampionát. Ve Strzegomi se představí militaristé. Zahálet nebudou ani skokani.
30.07.2019 19:53  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
Hana Vášáryová, Libuše Mencke a Jan Zamec nastoupí v Ermelu od čtvrtka 1. srpna do soutěží světového šampionátu mladých koní. Hana Vášáryová veze do Holandska Winstona a Davida du Plessis-Belliere. Libuše Mencke bude sedlat Sandokana a Jan Zamec odstartuje s ryzákem Let s Dance.
 
V polské Strzegomi budou probíhat závody CCI ve všestrannosti. O další olympijské body bude ve čtyřech hvězdách bojovat Miloslav Příhoda na Ferreolus Lat. CCI3*S pojede Lukáš Létal s Coco Ricem a Patrik Sukdolák pojede s hnědákem Qaidem CCI2*.
 
Početná ekipa skokanů vyrazila do Šamorína, kde se již od úterý závodí v CSI. Ve hře jsou vedle mnoha dalších také reprezentanti Zuzana Zelinková a Ondřej Zvára. Do Ommenu vyrazila Barbora Kejvalová a Martin Řezníček bude závodit v Kronenbergu. Prague Lions se budou ve dnech 2. - 4. srpna účastnit dalšího kola Global Champions tentokrát v Londýně. 
 
Na domácí scéně proběhnou dva význmané mítinky. Vozatajský Světový pohár v Nebanicích začne drezurou v pátek 2. srpna. Míří na něj řada světových hvězd. V Borové se pojede mistrovství České republiky ve všestrannosti. Oběma akcím jsme věnovali prosto v článcích níže. Zduchovice budou hostit další kolo Channel Star a finále Národního poháru ČJF. 
 
Foto: Josef Malinovský




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE