reklama 11A

Mike Kawai vítězem sobotního úvodu CSI2*

ikonka

Třetí závodní den odstartoval skokovou soutěží CSI2*, Cenou Czech Equestrian Teamu. V soutěži na čas s výškou překážek 135 centimetrů si pro nejlepší výkon dojel Mike Kawai z Japonska, který se představil s desetiletou klisnou Kahlua…
15.12.2018 10:44  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Celkem čtrnáct jezdců dokázalo absolvoval bez trestných bodů připravenou trasu parkuru s výškou překážek 135 centimetrů. Nejrychlejší z nich byl japonský zástupce Mike Kawai, který dokončil v čase 54,78 vteřiny.

Následovala ho na druhé pozici lucemburská zástupkyně Charlotte Bettendorf, která za ním zaostala necelou jednu vteřinu. Tato jezdkyně v sedle dvanáctileté klisny Salta de Cartigny figurovala mezi nejlepšími i předešlý den.

Třetí nejlepší výkon se podařil Melanie Gelin s šestiletou klisnou Attoucha Hero Z, když absolvovala parkur v čase 56,00 vteřiny. Nejúspěšnějším Čechem byl na čtvrté pozici Ondřej Zvára, který se představil s dvanáctiletým hřebcem Cardiffem Dwerse Hagen.

Z pěkného umístění jsme se mohli těšit i v případě páté pozice, kterou obsadil Jan Štětina s dvanáctiletým valachem Benitem. Absolutně nejrychlejší čas zaznamenala Valentýna Kuková s devítiletou klisnou Chicago-Ra, dvě chyby jí však připravily o umístění mezi nejlepšími.

 

Kompletní výsledky naleznete pod TÍMTO ODKAZEM.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE