reklama 11B

Makebe: Italská elegance dobývá srdce českých a slovenských jezdců

ikonka

/PR článek/ Když se setká tradice s inovací a vášeň pro jezdectví se snoubí s módou, vzniká něco unikátního. To je Makebe, značka vyráběná v Itálii, která od roku 1995 přináší světu jezdectví nejen vysokou kvalitu a design, ale i kousek italské duše.
12.11.2023 13:30  |  Rubrika: Ostatní  |  
REKLAMA
| FANCLUB
reklama 12A

 
Po přestávce způsobené globální pandemií se Makebe vrací na česko-slovenský trh, aby znovu definovala, co to znamená být v srdci jezdecké módy.
 

Ambasadorky Makebe

Na prestižním pódiu GLOBAL CHAMPIONS PRAGUE PLAYOFFS 2023 se představí tři ambasadorky značky Makebe, které jsou živým důkazem, že jezdci s vášní pro jezdectví mohou dosáhnout velkých věcí. Rozálie Pichrtová, Emma Sophia Španko a Nikola Bielíková – každá z nich přináší na parkur svůj jedinečný příběh a talent, jsou živoucím ztělesněním hodnot Makebe a ukazují, že s tou správnou výbavou může být každý vítězem.
 

Partnerské obchody

Sedlářství Libich nedaleko Prahy a Bukefalos v Olomouci, jsou novými partnery na cestě Makebe zpět na trh v České republice. Na Slovensku se k nim přidává Greenfield Shop, který nedávno otevřel své dveře v nově otevřené kamenné prodejně v Jezdeckém areálu Greenfield Horses Stables v Hôrce. Tyto obchody budou branami, skrze které mohou čeští a slovenští jezdci znovu objevit kvalitu, styl a inovace, které Makebe přináší.
 

Pozvánka pro fanoušky

V rámci našeho návratu na česko-slovenský trh bychom rádi pozvali všechny naše fanoušky na exkluzivní prezentaci a prodej produktů značky Makebe. Tato událost se bude konat od 16. do 19. listopadu během GLOBAL CHAMPIONS PRAGUE PLAYOFFS 2023. Najdete nás v Shopping Village v O2 Universum, sektor A, stánek číslo 18.
 
Přijďte objevit nadčasové kolekce Makebe, které jsou synonymem pro prestiž a eleganci. Každý kousek oblečení a vybavení je vyráběn s nejvyšší pečlivostí v Itálii, což zaručuje nejen výjimečnou kvalitu, ale i jedinečný styl. Naše produkty jsou navrženy tak, aby odrazily vášeň pro jezdectví a zároveň poskytly nekompromisní pohodlí a funkčnost. Přijďte se přesvědčit, jak Makebe dokáže spojit tradici s moderním designem a přinést do vašeho jezdeckého života dotek italské elegance.
 

Makebe je více než jen značka; je to symbol rodinné vášně, kvality a italského stylu, který překračuje hranice. Ať už jste na parkuru nebo mimo něj, Makebe vám přináší to nejlepší z italského designu a řemeslného umění. Navštivte Sedlářství Libich, Bukefalos nebo Greenfield Shop a objevte svět Makebe, kde každý detail má svůj příběh a každý produkt je výrazem nekonečné lásky k jezdectví.

 
/PR článek/
 



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE