reklama 11B

Jítravský Dvorec otvírá brány jezdcům. Pořádá první parkurové závody

ikonka

/PR článek/ Jítravský Dvorec pořádá historicky první závody. Jezdecký areál, který disponuje kompletním špičkovým zázemím pro jezdce, majitele i milovníky koní, otvírá své brány závodníkům v sobotu 11. července. Připraveno je osm skokových soutěží.
03.07.2020 12:44  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 

Během prvních parkurových závodů konaných v Jítravě v Lužických horách si v sobotu 11. července přijdou na své jezdci na pony i na velkých koních. V rozpise mohou vybírat celkem z osmi soutěží. Program začíná soutěží úrovně Z pro pony a pokračuje až po jednohvězdové S s rozeskakováním. Skákat se tedy bude do 125 centimetrů. 
 
V létě pak bude pořadatel v Jítravském Dvorci pokračovat závody spřežení, jež proběhnou 8. srpna. O dva týdny později jsou na řadě drezury. Celkem je v kalendáři ČJF pro rok 2020 pět mítinků.
 
Kromě sportovního zážitku mohou návštěvníci posedět v pivnici, případně si užít vynikající kuchyně v pětihvězdičkovém hotelu, který k areálu náleží. Postaráno je tedy i o kvalitní ubytování a všechny služby s ním spojené včetně wellness.
 
 
Detaily k soutěžím najdete v záznamech závodů nebo v JIS ČJF



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE