reklama 11B

Jezdecké výzvy v době Covid-19 pobavily. Káva, toaleťák i vejce v akci

ikonka

Před dvěma týdny publikovali příspěvek o jezdeckých výzvách v době plné omezení v souvislosti s pandemií Covid-19. Video příspěvky sjednocené pod hashtag #czechriderschallenge měly velký ohlas a připojilo se i několik známých jezdců.
04.05.2020 14:03  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B

VIDEA NAJDETE ZDE - KLIKNĚTE!

 
Jsme moc rádi, že dobrá nálada jezdcům vydržela i v době, kdy není možné vyjet s koňmi na žádné závody či jiné akce. Videa, která k nám dorazila přes úložiště na redakční e-mail, jsme publikovali prostřednictvím EquiTV.cz POD TÍMTO ODKAZEM.
 
Do výzvy s komínky toaletního papíru se v rámci #czechriderschallenge zapojili např. Sára Vingrálková, Martina Šoupalová či Miloslav Příhoda. Ten se předvedl i s hrnečkem kávy v ruce nad překážkami, stejně jako Andrea Halíková nebo Petr Lacina. Drezurní cviky s kávou ukázala pro změnu Tereza Hábová. Reiningový jezdec Jonáš Bujnoch přidal vedle toaleťáků i výzvu s vajíčkem na lžíci. 
 
Pokud byste se ještě chtěli zapojit a pobavit tak ostatní při čekání na snad již blížící se oficiální jezdecké akce, budeme rádi, když nám videa dokumentující splnění některé výzvy (prosíme, točte videa na šířku) zašlete na e-mail: info@jezdci.cz přes internetové úložiště Uschovna.cz, event. WeTransfer.com apod. Rádi je budeme opět publikovat na YouTube kanálu EquiTV. Stále platí, že videa, která budou mít největší ohlasy, odměníme různými knihami s koňskou tématikou!



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE