reklama 11D

Jezdci sobě: Nenecháme vás v tom samotné. Společně to zvládneme

ikonka

Asi každý z nás vnímá obrovská rizika kolem pandemie koronaviru Covid-19, a to nejen z pohledu zdraví, které je vždy na prvním místě, ale také z pohledu české i globální ekonomiky. Equinet přichází s nabídkou reklamní pomoci firmám i živnostníkům.
23.03.2020 15:30  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B
 
Společnost Equinet, provozovatel webů Jezdci.cz, EquiTV.cz, Jezdeckainzerce.cz, chce pomoci firmám i živnostníkům podnikajícím v oblasti chovu koní, jezdeckého sportu či argoturistiky, kteří se ocitli v nelehké situaci v souvislosti s pandemií koronaviru Covid-19, a nabízí zvýhodněnou či bezplatnou možnost reklamy na zmíněných internetových stránkách.
 

Komerční řádková inzerce zdarma

Až do konce roku 2020 upouštíme od poplatků 300 Kč bez DPH za komerční inzerci v sekci „obchod“ na www.jezdeckainzerce.cz. Doposud platilo, že bezplatně bylo možné publikovat všechny soukromé inzeráty a komerční inzeráty v sekci „služby“. Nyní tedy mohou firmy i živnostníci zdarma prezentovat i své obchodní aktivity. Podmínkou je dodržení všech stávajících pravidel, zejména respektování povoleného počtu vkládaných inzerátů za jeden den (max. dva komerční, resp. pět soukromých). U celoročních balíčků kombinované „premium“ a „komerční“ inzerce zůstává poplatek 300 Kč bez DPH zachován, ovšem délka premium zobrazení se prodlužuje z deseti na třicet dnů.
 

Reklamní prezentace formou redakčního článku

Pro malé a střední firmy či živnostníky v oboru spojeném s koňmi nabízíme možnost bezplatné publikace článku o jejich obchodních aktivitách. Můžete nám poslat na e-mail: info@jezdci.cz krátký text o tom, čím se zabýváte, jak velký je váš tým, jak jste začínali, jak se váš byznys rozvíjel i to, jak se nyní situace změnila. Samozřejmě také uveďte, co byste našim čtenářům rádi prioritně nabídli a kde se zájemci dozví více informací. Nezapomeňte připojit nejméně jednu ilustrační fotografii (formát JPG, min. 1000 pixelů na šířku). Náš redakční tým příspěvek zpracuje, příp. po dohodě s vámi doplní o další důležité informace a naplánuje jeho publikaci na webu Jezdci.cz. Článek též budeme sdílet na našich sociálních sítích.
 
Neváhejte tedy a pokud potřebujete pomoci s prezentací obchodu a služeb v oblasti kolem koní, kontaktujte nás. Rádi vám vyjdeme maximálně vstříc i v dalších možnostech reklamy v médiích skupiny Equinet. Společně to zvládneme! 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE