reklama 11B

Javier Simon přijede do Česka. Na jeho kurzy se můžete přihlásit i vy

ikonka

/PR článek/ Do České republiky přijede známý jezdec a trenér Javier Simon. Španěl, který se specializuje na starou španělskou školu, práci ze země, drezuru ve volnosti či working equitation, uspořádá ve Svinčicích kurzy. Můžete se zúčastnit i vy.
27.11.2021 14:00  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D

 

Španělský jezdec Javier Simon dorazí v nejbližších týdnech do České republiky. Simon, který je trenérem a učitelem v asociaci Working Equitation a Deutsches Hippologisches Institut, se chystá zorganizovat kurzy, na něž se můžete přihlásit i vy.
 
První se bude konat od 10. do 12. prosince 2021 a druhý od 11. do 13. února 2022 ve Svinčicích. Kurzy jsou pro všechny úrovně jezdců, od zasvěcení až po nejpokročilejší úroveň. Cena třídenního kurzu s ustájením a halou je 6388,- Kč. Pro přihlášení a jakékoliv dodatečné informace volejte na číslo 773 666 373.
 
Pojďme si přiblížit něco málo z kariéry Javiera Simona. Po celé Evropě, například v Německu, Maďarsku, Lucembursku, Belgii, Španělsku nebo Velké Británii, pořádal už více než stovku kurzů. Vystupuje na světoznámých show a při významných sportovních mítincích. Za sebou má více než tisíc takových vystoupení, třeba „Es Fogero“ (první vystoupení - drezura ve volnosti), „Son Amar“, Rancho Grande, vystoupení při Dressage World Championship Galashow ve Verdenu  nebo AS San Lucas Mondonedo – nejstarší ferie v Evropě. Připravuje jezdce na Apassionatu a také pro filmová natáčení, spolupracoval například na filmu Robin Hood z roku 2016. 
 
Jeho profil na Facebooku najdete pod tímto odkazem a Facebook akce je ZDE. Práci Simona si můžete také připomenout ve videu TADY.



Sledujte vysílání EquiTV.cz nebo poslouchejte EquiRadio.cz

 

Přihlaste se k odběru týdenního newsletteru ZDE!

 

Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

FB skupiny Jezdci.cz, EquiTV.cz a EquiRadio.cz

 
Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE