reklama 11C

Hvězdný start Kamila Papouška na CSI v San Giovanni. Dvakrát byl první

ikonka

Česká vlajka vlaje v těchto dnech v italském San Giovanni při mezinárodních parkurových závodech CSI2*, CSI1*, CSIYH-1. Doslova hvězdný start při nich měl ve čtvrtek Kamil Papoušek, který se svými svěřenci vybojoval nejednou příčku nejvyšší.
15.10.2020 22:39  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 
Zahajovací soutěž do 115 centimetrů pro pětileté koně absolvoval ve čtvrtek 15. října při CSI v italském San Giovanni Kamil Papoušek s koněm Konnarco bezchybně a v čase, což znamenalo sdílené první místo. 
 
V soutěži sedmiletých se však již soutěžilo i na čas a na překážkách 135 centimetrů vysokých se nejvíce dařilo právě Kamilu Papouškovi, který tentokrát sedlal klisnu Charlyn. Jejich čas 60,99 sekundy nikdo nepřekonal. 
 
V kategorii CSI2* se představil Kamil Papoušek s osmiletým Great Feelingem a tentokrát se v jeho sedle mohl radovat ze třetí příčky. Nestačil pouze na dvě domácí dvojice. S Mister Star VD Zandhoeve zapisoval jednu chybu v úvodu a skončil na 56. řádku výsledkové listiny, jež čítala přes sto účastníků. 
 
Ve stočtyřicítce se Papoušek představil s Lokim. I s ním dojel čistě a čas 59,59 tentokrát stačil na 23. pozici, resp. 12. příčku při rozdělení do oddělení A a B. Stejnou soutěž šel bez penalizace i s Warnessem, ale byl pomalejší – 66,28 sekundy.
 
„První den v San Giovanni skákali všichni skvěle, tak snad nám forma vydrží až do konce čtrnáctidenní túry,“ konstatoval Kamil Papoušek. Nejen jeho výsledky můžete sledovat POD TÍMTO ODKAZEM



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE