reklama 11A

Humbaur Pegasus: Luxusní přívěs zaujme designem i prostorem pro koně

ikonka

/KOMERČNÍ VIDEO/ Přívěs na koně značky Humbaur Pegasus rozhodně nepatří do současného průměru, ale vysoce ho převyšuje. Díky exkluzivnímu desingu a prostoru pro koně i lidi se stal velmi oblíbeným. Bohatá výbava poskytuje pocit luxusu.
13.03.2023 10:30  |  Rubrika: Ostatní  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12B
 
Centrum přívěsů má velmi širokou nabídku přívěsů na přepravu koní, ale Humbaur Pegasus patří v současné době mezi ty nejoblíbenější. 
 
Určen je primárně pro přepravu velkých sportovních koní. Celková hmotnost je 2400 kilogramů, vlastní hmotnost je zhruba 940 kilogramů. Zaujme nejen celkovým designem kombinujícím hliníkový bok a přední i střešní část tvořenou laminátem, u něhož si zákazníci volí z různých barev. 
 
Uživatelé jistě ocení velké vstupní dveře vysoké 180 centimetrů s integrovaným okénkem. Vysoká nástupní rampa s délkou 150 centimetrů zajišťuje komfortní nakládání i vykládání koně. Nad rampou je pak perforovaná plachta zajišťující prostupnost světla a odchod vlhkosti, ale zároveň zabraňuje tomu, aby se dostala dovnitř dešťová voda.
 
Neméně zajímavý je interiér nabízející velký prostor mezi prsní tyčí a sedlovnou. Z boční strany jsou protiokopové desky na stěnách, které brání mechanickému poškození koněm. Nejinak tomu je v případě AluBiComp podlahy složené z hliníku, tvrzené plastické hmoty, hliníkové vrstvy a lepené gumy. 
 

Psali jsme: Theault Proteo Switch: Přepravník na koně využitelný jako užitkový vůz

 
Přívěsy Hubmaur nabízejí také nový panic systém. Na předních a zadních tyčích již není klasický háček, ale speciální bezpečnostní úchyt, který v případě potřeby lze uvolit z vnější strany přívěsu. Stačí potočit kolečkem a kůň se jednoduše vyprostí, jelikož celý úchyt povolí a příčka spadne. Pozornost si také zaslouží aretace středové dělící příčky, která je polohovatelná vlevo i vpravo a lze ji velmi snadno vyndat ven.
 
Sedlovna nabízí velký prostor s výsuvným držákem na sedla. Dá se nadefinovat pro jakoukoliv jezdeckou disciplínu. Pro westernová sedla se dodává speciální držák. 
 
Za závěr nelze opomenout patnáctipalcová kola, přídavné tlumiče a možnost volby podvozku s výkyvnými rameny zaručujícími naprosto komfortní jízdu pro koně i pro řidiče.
 
Foto a video: Centrum přívěsů Mělník
/REKLAMA/
 




Sledujete novinky o koních, jezdectví a dostizích na Jezdci.cz a pouštíte si pravidelně vysílání EquiTV.cz a EquiRadia.cz? Máme pro vás novinku - spouštíme Fancluby Jezdci.cz a EquiTV.cz EquiRadio.cz, jejichž prostřednictvím můžete podpořit další existenci našeho zpravodajství.

Zaplacením ročního nebo půlročního příspěvku umožníte, aby veškerý redakční obsah s výjimkou bonusů pro členy fanclubu zůstal nadále volně přístupný všem uživatelům a přímo se tak budete podílet i na propagaci všech koňských sportovních disciplín. Zároveň dostanete přednostní přístup k velké části našich materiálů, které si můžete přečíst v časovém předstihu, pravidelnou možnost získat různé slevy na zboží našich partnerů a účast v soutěžích o ceny.

Roční členství ve Fanclubu Jezdci.cz stojí 600 Kč, půlroční příspěvek je 300 Kč. Pokud chcete být členem obou fanklubů Jezdci.cz i EquiTV.cz, můžete využít zvýhodněnou variantu 1000 Kč (roční) a 500 Kč (půlroční). Další podrobnosti najdete na tomto odkazu.

Newsletter a komunity na síti

Kromě největšího českého serveru o koních Jezdci.cz, internetové televize EquiTV a stále populárnějšího EquiRadia pro vás připravujeme i pravidelný newsletter Jezdecký zpravodaj, který jednou týdně shrnuje vše podstatné z koňského dění a každý pátek ho doručujeme přímo do vašeho e-mailu.

K odběru toho nejlepšího z našeho zpravodajství se můžete přihlásit ZDE!

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE