reklama 11B

Theault Proteo Switch: Přepravník na koně využitelný jako užitkový vůz

ikonka

/KOMERČNÍ VIDEO/ Potřebujete pohodlně cestovat s vašimi koňmi, ale zároveň byste rádi vůz využívali užitkově ve vaší firmě? Podívejte se na představení přepravníku Theault Proteo Switch z nabídky Centra přívěsů Mělník.
06.03.2023 14:08  |  Rubrika: Ostatní  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12C
 
Francouzský výrobce Theault využívá často pro své nástavby platformy Renault, a to především díky příznivé váze. Přepravník na koně Theault Proteo Switch se vyrábí ve variantě pro pět, nebo tři osoby. Kabina je velmi prostorná, dá se v ní převléknout, ale také přenocovat na výklopném lůžku. V horní části je úložný prostor využitelný taktéž pro přespání menší osoby. 
 
Centrum přívěsů Mělník představuje konkrétní model s šestistupňovou manuální převodovkou a výkonem 165 koní. Samozřejmostí je odpružení sedaček. Co však bude samozřejmě majitele koní zajímat nejvíce, je samotná nástavba. Ta je vyrobena z izotermických hliníkových panelů, což je obrovský rozdíl oproti ostatním výrobcům.
 
Při zhlédnutí prezentačního videa se můžete přesvědčit o tom, jak snadná je manipulace s jednotlivými komponenty. Polohovatelná je nejen boční přepážka, ale i ta, která odděluje prostor pro koně se sedlovnou. Každý se tak může rozhodnout, zda potřebuje větší část na uložení věcí, nebo zvětší prostor pro koně. Pro jejich pohodlí je nástavba vybavena odvětrávacími okénky na bočních stranách i na střeše, kde je také usazen ventilátor pro odsávání vydýchaného vzduchu. 
 
Veškeré příčky lze snadno odmontovat a celý prostor je využitelný pro přepravu jakéhokoliv nákladu. Vůz je tak možné běžně využívat jako užitkový ve firmě, což jistě podnikatelé uvítají i kvůli možnosti odpočtu DPH.
 
 
Foto a video: Centrum přívěsů Mělník
/REKLAMA/



Sledujete novinky o koních, jezdectví a dostizích na Jezdci.cz a pouštíte si pravidelně vysílání EquiTV.cz a EquiRadia.cz? Máme pro vás novinku - spouštíme Fancluby Jezdci.cz a EquiTV.cz EquiRadio.cz, jejichž prostřednictvím můžete podpořit další existenci našeho zpravodajství.

Zaplacením ročního nebo půlročního příspěvku umožníte, aby veškerý redakční obsah s výjimkou bonusů pro členy fanclubu zůstal nadále volně přístupný všem uživatelům a přímo se tak budete podílet i na propagaci všech koňských sportovních disciplín. Zároveň dostanete přednostní přístup k velké části našich materiálů, které si můžete přečíst v časovém předstihu, pravidelnou možnost získat různé slevy na zboží našich partnerů a účast v soutěžích o ceny.

Roční členství ve Fanclubu Jezdci.cz stojí 600 Kč, půlroční příspěvek je 300 Kč. Pokud chcete být členem obou fanklubů Jezdci.cz i EquiTV.cz, můžete využít zvýhodněnou variantu 1000 Kč (roční) a 500 Kč (půlroční). Další podrobnosti najdete na tomto odkazu.

Newsletter a komunity na síti

Kromě největšího českého serveru o koních Jezdci.cz, internetové televize EquiTV a stále populárnějšího EquiRadia pro vás připravujeme i pravidelný newsletter Jezdecký zpravodaj, který jednou týdně shrnuje vše podstatné z koňského dění a každý pátek ho doručujeme přímo do vašeho e-mailu.

K odběru toho nejlepšího z našeho zpravodajství se můžete přihlásit ZDE!

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE