reklama 11B

Hrajte s námi o 5x masku Cashel Crusader. Chraňte koně proti hmyzu

ikonka

Ve spolupráci se značkou Farnam a e-shopem West4us jsme pro vás připravili soutěž o pět masek pro koně Cashel Crusader. Zapojte se i vy, je to snadné! Stačí ti tipnout, kolik bude mít tato soutěž účastníků a nasdílet článek se zadáním vč. hashtagu.
21.04.2020 10:30  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B
 
Špičková maska proti hmyzu Cashel Crusader s ochranou 70 % před UV zajistí vašim koním pohodlí. Vyniká komfortem, odolností i unikátním střihem. K dostání jsou v různých barvách a provedeních (viz ODKAZ)
 
Pokud ji chcete získat zcela zdarma, pak se stačí zapojit do naší soutěže! K tomu jsou potřeba dva kroky:
 
1) FACEBOOK: Sdílejte tento článek nejpozději do 28. dubna 23.59 hodin na svém facebookovém profilu pomocí ikony v barevné liště na této stránce, kterou najdete níže pod tímto textem, společně s následujícím komentářem: „Soutěžím o masku pro koně Cashel Crusader od e-shopu West4us. Zapojte se také! #maskaprokone“
 
2) E-MAIL: Napište nám na adresu: info@jezdci.cz nejpozději do 28. dubna 23.59 hodin, kolik se podle vás do 29. dubna 12.00 hodin zúčastní této soutěže osob (měřeno dle počtu doručených e-mailů). Připojte také informaci, jakou z dostupných barev masky preferujete pro případ výhry. 
 
Kontaktní údaje po vás budeme chtít až ve chvíli, pokud budete mezi výherci. Z každého e-mailu je možné zaslat pouze jednu zprávu, případné duplicity budou automaticky ze soutěže vyřazovány.
 
Pět z vás, kteří se nejvíce přiblíží přesnému počtu účastníků, získají od obchodu West4us zmíněnou masku (bez garance dostupnosti požadované barvy).
 

Všeobecné podmínky soutěže:

A. Zaslané osobní údaje jsou považovány za důvěrné a nebudou použity jinak než v souvislosti s touto konkrétní soutěží. Soutěžící uděluje souhlas se zpracováním zaslaných osobních údajů v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů.
B. Společnost Equinet s.r.o. nezodpovídá za technické závady při odesílání či zpracování, ani za případné vzniklé náklady.
C. Společnost Equinet s.r.o. nenese odpovědnost za jakoukoliv technickou chybu při odesílání nebo zpracování soutěžních podkladů a má právo konečného rozhodnutí ve všech záležitostech soutěže včetně jejího ukončení.
D. Společnost Equinet s.r.o. si vyhrazuje právo kdykoliv bez udání důvodu zkrátit, přerušit nebo ukončit soutěž či její pravidla. Společnost Equinet s.r.o. si vyhrazuje právo změny podmínek soutěže, a to i bez předchozího upozornění.



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE