reklama 11B

Foto: Chovatelský den Zemského hřebčince Písek přilákal stovky diváků

ikonka

V sobotu 29. srpna se Zemský hřebčinec Písek stal dějištěm tradičního chovatelského dne, který přilákal velké množství diváků. Ty zajisté potěšil velmi pestrý program, při němž mohli sledovat např. skokovou čtverylku. Vše zachytila Martina Kůstková.
30.08.2020 08:46  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Chov  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12A

 
Chovatelský den Zemského hřebčince nabídl mj. ukázku jízdy v dámském sedle, různé typy zápřeží, chladnokrevníky v historických zemědělských strojích, velkou čtverylku ZH Písek, ZH Tlumačova a NH Kladruby nad Labem, předvedení fríského koně a mnoho dalšího.
 
Podívejte se na fotogalerii, kterou připravila Martina Kůstková.
 
 
Zemský hřebčinec Písek hostí již za pár dní další zajímavou akcí. Tou je finále Kritéria mladých koní v parkurovém skákání. Konat se tam bude ve dnech 5. a 6. září. Program začne vždy od 8:00 hodin. Předběžný časový harmonogram najdete na stránkách hřebčince, resp. ASCHK ČR a v JIS ČJF.
 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE