reklama 11D

Filípkovi s Falcem je 102 let. Startují v nejtěžší jezdecké disciplíně

ikonka

V Přeštěnicích se tento víkend koná tzv. rozlučková všestrannost, tedy poslední letošní závody v této disciplíně, která je právem označovaná jako královská. V tradičním Šampionátu veteránů startuje 78letý Ludvík Filípek se svým 24letým Falcem.
22.10.2021 21:55  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
 
V Šampionátu veteránů, jenž je otevřený pro jezdce nad 50 let, startují letos jednapadesátiletá Iva Bulvová (dáma jistě v tomto případě promine vyzrazení věku), stejně starý Martin Sokol, třiapadesátiletý Pavel Studnička nebo šestapadesátiletý Michal Špalek.
 
Jen velmi těžko se ale zmíněná čtveřice jezdců může nazývat veterány, když vedle nich startuje Ludvík Filípek, jemuž je letos 78 let. Navíc pojede v sedle čtyřiadvacetiletého teplokrevného valacha Falco 10. Společně jim je tedy neuvěřitelných 102 let. 
 
Nezbývá, než všem popřát hodně štěstí a zdraví! O výsledcích vás samozřejmě budeme na našem webu informovat a přineseme i fotografie reportéra Marcela Runštuka.
 
Foto: Marcel Runštuk



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE