reklama 11A

EquiTV přichází s novým pořadem. EQUINEWS nabídnou koně i na Seznamu

ikonka

Internetová televize EquiTV.cz nabídne příznivcům jezdectví a dostihů od pondělí 20. ledna nový pořad nazvaný EQUINEWS. Ten nahradí původní Jezdecký magazín, který měl od července 2013 celkem 264 dílů. EQUINEWS budou kratší a aktuálnější.
17.01.2020 10:05  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C


První díl pořadu nového televizního pořadu EQUINEWS je naplánován na pondělí 20. ledna. Na rozdíl od Jezdeckého magazínu, který EquiTV připravovala od července 2013 a celkem odvysílala 264 dílů, bude tento zpravodajský formát kratší, ale také aktuálnější. 

Zatímco Jezdecký magazín měl premiéru každý čtvrtek a trval 15 minut, EQUINEWS budou mít jen pět minut, ale ke zhlédnutí budou již od pondělního odpoledne. Budou tak podstatně lépe plnit zpravodajskou úlohu to tom, co se děje kolem koní v jezdeckém sportu, v dostizích, ale i v jiných hipologických odvětvích. 

Reportáže EquiTV budou diváci nadále vídat i na dalších televizních kanálech. Na stanici Sport 5 to bude v pravidelném pořadu „Report“, jenž je možné sledovat až čtyřikrát denně v různých vysílacích časech. Dostupné budou také např. v Regionální televizi.

Velkou novinkou je od roku 2020 spolupráce EquiTV s Televizí Seznam. Právě na stránkách Seznamu by diváci měli nově pravidelně vídat pořad EQUINEWS a příležitostně záznamy vybraných českých dostihů nebo třeba také zajímavé rozhovory s jezdci a žokeji.

„Těšíme se, že pořad EQUINEWS přinese do nabídky pořadů o koních svěží vítr a díky stručnosti i aktuálnosti si najde ještě širší publikum než dosavadní Jezdecký magazín. Jsme moc rádi, že o toto sportovní odvětví roste zájem i v celoplošných a regionálních médiích, a že naší prací můžeme dlouhodobě přispívat k popularizaci jezdectví a dostihů v České republice,“ řekl Josef Malinovský – jednatel mediální skupiny EQUINET s.r.o., do níž vedle EquiTV patří i zpravodajský web Jezdci.cz či další periodika.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE