reklama 11C

Elektronická aukce koní: ZH Tlumačov nabízí čtyři hřebce a valacha

ikonka

Zemský hřebčinec Tlumačov nabízí k prodeji koně formou elektronické aukce. V současné době je vypsáno pět aukcí – tři hřebci a jeden valach plemene český teplokrevník a jeden hřebec plemene českomoravský belgický kůň. Některé končí již 1. června.
31.05.2022 09:00  |  Rubrika: Chov  |   FANCLUB
reklama 12C
 
Zemský hřebčinec Tlumačov s.p.o. prodává koně v průběhu celého roku, a to v závislosti na aktuálním stavu výcviku, plemenitby a reprodukce koní, zdravotním stavu a dalších okolnostech. Informace o prodeji koní jsou publikovány na webových stránkách hřebčince a podnikovém Facebooku.
 
K elektronické aukci je využit portál Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových na adrese www.nabidkamajektu.cz. Registrace účastníka aukce a potenciálního kupce je jednoduchá a intuitivní. 
 
Nejdříve se účastník aukce musí registrovat. Po registraci může bez přihlášení procházet jednotlivé nabídky tohoto portálu, a když se rozhodne aukce zúčastnit, musí se na portálu přihlásit. Jakmile je účastník aukce přihlášený, vybere si konkrétní aukci zvolí detail aukce a v detailu aukce se přihlásí k aukci. 
 
Při přihlášení k aukci musí vyplnit povinné údaje a souhlasit s podmínkami aukce. Následně přihlášený účastník aukce obdrží od portálu příslušné informace k přidělení konkrétního ID účastníka aukce. V čase uzávěrky aukce je potřeba aukci sledovat a rozhodovat o účasti či neúčasti v aukci případně o příhozech v aukci. 
 
Pokud jeden z účastníků aukce přihodí v aukci v poslední minutě aukce, automaticky systém aukci prodlouží o dalších 30 sekund a ostatní účastníci aukce mají dostatek času pro rozhodování, zda v aukci chtějí nebo nechtějí pokračovat. 
 
Žádná aukce neskončí s tím, že by někdo z účastníků aukce neměl stejné podmínky pro rozhodování, tedy pro volbu, zda přihodit či nepřihodit. Tímto způsobem může aukce pokračovat další minuty, desítky minut či hodiny. 
 
Vítěz aukce a všichni účastníci aukce obdrží následně informace o výsledku aukce na e-mail. Následně je vyzván k uzavření Kupní smlouvy a k zaplacení kupní ceny a odvozu koně. Všechny detaily prodeje po skončení aukce jsou obsaženy v aukční vyhlášce dané aukce.
 
V současné době je vypsáno pět aukcí – tři hřebci a jeden valach plemene český teplokrevník a jeden hřebec plemene českomoravský belgický kůň. Odkazy na jednotlivé aukce najdete níže.
 

CODET (e-aukce končí 1. 6. 2022 v 15:00 hodin)

COMPROMIS (e-aukce končí 1. 6. 2022 ve 14:00 hodin)

HIDALGO (e-aukce končí 1. 6. 2022 ve 14:15 hodin)

CHARLIE-Ř (e-aukce končí 1. 6. 2022 ve 14:30 hodin)

KRON PADOLSKÝ (e-aukce končí 10. 6. 2022 ve 12:00 hodin)

 
Foto: poskytl ZH Tlumačov
/PR článek/



Sledujete novinky o koních, jezdectví a dostizích na Jezdci.cz a pouštíte si pravidelně vysílání EquiTV.cz a EquiRadia.cz? Máme pro vás novinku - spouštíme Fancluby Jezdci.cz a EquiTV.cz EquiRadio.cz, jejichž prostřednictvím můžete podpořit další existenci našeho zpravodajství.

Zaplacením ročního nebo půlročního příspěvku umožníte, aby veškerý redakční obsah s výjimkou bonusů pro členy fanclubu zůstal nadále volně přístupný všem uživatelům a přímo se tak budete podílet i na propagaci všech koňských sportovních disciplín. Zároveň dostanete přednostní přístup k velké části našich materiálů, které si můžete přečíst v časovém předstihu, pravidelnou možnost získat různé slevy na zboží našich partnerů a účast v soutěžích o ceny.

Roční členství ve Fanclubu Jezdci.cz stojí 600 Kč, půlroční příspěvek je 300 Kč. Pokud chcete být členem obou fanklubů Jezdci.cz i EquiTV.cz, můžete využít zvýhodněnou variantu 1000 Kč (roční) a 500 Kč (půlroční). Další podrobnosti najdete na tomto odkazu.

Newsletter a komunity na síti

Kromě největšího českého serveru o koních Jezdci.cz, internetové televize EquiTV a stále populárnějšího EquiRadia pro vás připravujeme i pravidelný newsletter Jezdecký zpravodaj, který jednou týdně shrnuje vše podstatné z koňského dění a každý pátek ho doručujeme přímo do vašeho e-mailu.

K odběru toho nejlepšího z našeho zpravodajství se můžete přihlásit ZDE!

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE