reklama 11C

Dobrá forma Willema Greva v Maastrichtu

ikonka

Během sobotního dne 24. listopadu pokračovalo skokové dění v nizozemském Maastrichtu. Ten den se skákalo do 150 centimetrů, což byla zkouška jedoucí se s rozeskakováním. Nejlepší výkon podal domácí zástupce Willem Greve…
25.11.2018 10:40  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Domácí se mohli radovat, neboť v soutěži 150 centimetrů vysoké při CSI4* postoupili tři domácí zástupci do rozeskakování. Ti navíc tvořili přesně polovinu startovního pole rozeskakování, kam se dostalo svými výkony šest reprezentantů.

Na absolutně nejlepší čas dosáhl domácí zástupce Willem Greve. Tento Holanďan sedlal klisnu Zypria S a díky tomu, že ani v rozeskakování nechyboval, zaslouženě se mohl radovat z vítězství. Trasu rozeskakování dokončil v čase 39,12 vteřiny.

Dařilo se i dalším jeho krajanům. Kim Emmen s Delvaux vsadil více na jistotu a jeho pomalejší čas mu zajistil třetí místo konečného pořadí.

Velice podobný čas jako vítěz docílil Jur Vrieling. Časomíra se zastavila na hodnotě 39,20 vteřiny a jen těsně by tak nestačil na vítězství. Tento domácí jezdec však v sedle Dallase VDL jednou chyboval. Obsadil tak čtvrté místo, za bezchybnou trojicí.

Na druhé místo se dostal svých výkonem belgický zástupce Jérome Guery, který se v Maastrichtu představil v sedle Kel´Star du Vingt Ponts.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE