reklama 11D

Listopadový Maastricht i se soutěžemi CDI

Jezdci mají možnost v Maastrichtu bojovat nejen při CSI3*, kde startuje i česká jezdkyně, ale také v soutěžích CDI3*. Na nich se sešlo také kvalitní obsazení. Po pátečním 3. místě si v sobotní úloze dne 12. prosince zajistila prvenství Isabell Werth…
12.11.2016 14:18  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Drezurní soutěže se v Maastrichtu konaly pouze během pátečního a sobotního dne. Velmi dobré výsledky zde předvedla především Isabell Werthkoněm Don Johnson FRH. V páteční úloze Grand Prix sice skončila „až“ třetí, v sobotu však jižpřehledem zvítězila. V sobotní úloze Grand Prix Special totiž dosáhla na hodnocení 75,314 %. To znamenalo náskok více jak 6 % na další jezdce. Její největší soupeřipáteční soutěži se však rozhodli pro start v sobotní úloze Grand Prix Freestyle.

pátek rozhodlo o prvních dvou místech pouze 0,3 %. Lepší výsledekpodobě 75,840 % předvedl Diederik Van Silfhoutkoněm Arlando N.O.P. před Hansem Peterem MinderhoudemGlock´s Flirt. Třetí pak skončila již zmíněná Isabell Werth a Don Johnson FRH. Na druhé místo ztratila dokonce pouhých 0,02 %. Výsledky tak byly opravdu minimální.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE