reklama 11D

Stopadesátka zahájila CSI4* Maastricht

ikonka

Úvodní den mezinárodních skokových závodů CSI4* v nizozemském Maastrichtu vyvrcholil soutěží, kde překážky měřily 150 cm. V pátek 23. listopadu se z vítězství v nejvyšší soutěži dne radovala německá jezdkyně Meredith Michaels-Beerbaum…
23.11.2018 22:02  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

V pátečních podvečerních hodinách odstartovala v Maastrichtu nejvyšší soutěž skokového programu zahajovacího dne, kde překážky měřily 150 cm. Do této zkoušky nastoupilo více jak padesát dvojic a na startovní listině nechybělo hned několik zvučných jmen.

Překonat tento náročný parkur bez trestných bodů se podařilo čtrnácti koním. Další dvě dvojice pak skončili těsně za branami rozeskakování, když počítali jediný trestný bod za překročení stanoveného času.

Do Maastrichtu se sjela opravdu silná konkurence, čemuž odpovídá i fakt, že více jak polovině startovního pole rozeskakování se podařilo nulu na parkuru zopakovat. V nejrychlejším čase dokázala spolu s bezchybným výsledkem protnout cílovou pásku německá dvojice Meredith Michaels-Beerbaum a Calle, která se tak radovala z vítězství.

Na stříbrném stupínku vlála irská vlajka, a to díky dvojici Bertram Allen a Gin Chin van het Lindehof před současnou světovou skokovou jedničkou nizozemským jezdcem Harrie Smoldersem spolu se Ziniusem.

Kompletní výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE