reklama 11D

Devadesátka EquiTV: Ostravská Velká cena pro Lucii Strnadlovou

ikonka

Po dvou letech vyhrála ve Velké ceně Ostravy opět Lucie Strnadlová. Velká cena se v Ostravě jela jako třetí kolo letošní série Českého skokového poháru v neděli 19. května. Chcete si jí v krátkosti připomenout, podívejte se na Devadesátku EquiTV.
21.05.2019 15:24  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

DEVADESÁTKU Z OSTRAVY SLEDUJTE ZDE

Český skokový pohár má za sebou třetí letošní kolo. Hostil jej od 17. do 19. května Jezdecký klub Baník v Ostravě. Vrcholem ostravského mítinku byla Velká cena s překážkami do 145 centimetrů, která se tradičně jela s finále pro nejlepší desítku základního kola.

Tereza Mücková předvedla v Ostravě svou stájovou jedničku, líbivého hřebce Control Me Karsit. V první části chybovala jednou, v druhé zaznamenala ještě o chybu víc. Dlouho vedl Jan Chýle s klisnou Larou 13, který ve finále předvedl bezchybný výkon a v součtu měl jen čtyři trestné body.

Rudolf Doležal na Quattro Cento v úvodu bral pouze jeden bod za překročení času, napodruhé shodil jednu překážku. V soutěži plné chyb jej pět trestných bodů zařadilo na průběžnou druhou příčku. Jedinou dvojicí, která si v první jízdě udržela čisté konto, byla Lucie Strnadlová s Carinou. V dané situaci zvolila pochopitelnou strategii. Parkurem procválala v rozvážném tempu, avšak bez trestných bodů a podruhé v kariéře se radovala z triumfu ve Velké ceně Ostravy. 

Do čela bodování hlavní túry Českého skokového poháru se dostal Jan Chýle s třiceti body. O bod méně má druhý Marek Klus. V TOP4 jsou ještě Tereza Mücková a Rudolf Doležal.

Foto: Zenon Kisza – fotokisza.com




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE