reklama 11A

Dění v týdnu: Závěr července přinese Velkou cenu Prahy a drezurní KMK

ikonka

Na konci července míří české parkurové dění do Zduchovic či Chuchle Areny Praha, kde vůbec poprvé proběhne kvalifikační kolo Českého skokového poháru, Hradištko přivítá účastníky KMK a čeští jezdci budou závodit také v Belgii, Rakousku a Francii.
22.07.2020 17:00  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Na Český skokový pohár do Prahy se Opatrný chystá s Carmanem a Dukatem

 

Poprvé v historii Českého skokového poháru bude hostit jedno z kol závodiště Chuchle Arena Praha. Sportovní akce se rozeběhne již ve čtvrtek 23. července a vyvrcholí nedělní Velkou cenou Prahy, do níž jsou nahlášeni například Aleš Opatrný v sedle koní Carman a Dukato, Jan Štětina s Cabaretem a Gylordem či Ondřej Zvára s Quimerem.
 
Startovní a výsledkové listiny sledujte ZDE.
 
 

Zduchovice hostí od 22. do 26. 7. Summer Jumping Festinal i OM pony

 

Jedenáct drezurních a třicet skokových soutěží - to je program na sportovní mítink ve Zduchovicích ve dnech 22. až 26. července. Během pěti závodních dnů se zde uskuteční podniky Summer Jumping Festival, Channel Star Zduchovice a oblastní mistrovství pony ve skocích a drezuře.
 
Startovní a výsledkové listiny sledujte ZDE.
 
 

Hradištko čeká chovatelský víkend. V plánu je svod a KMK

 

Druhé a letos poslední kvalifikační kolo před zářijovým finále chovatelského seriálu Kritérium mladých koní v drezuře se odehraje v sobotu 25. července v Hradištku u Sadské. Po dohodě s pořadatelem je zde vypsán rovněž svod pro zápis klisen do PK a registrace hřebců do KMK, a to v pátek 24. července od 14.00.
 
Startovní a výsledkové listiny sledujte ZDE.
 
 

Čeští reprezentanti budou závodit v Belgii, Rakousku a Francii

 

V závěru července budou české skokové reprezentantky Emma Augier de Moussac, Anna Kellnerová a Valentýna Kuková hájit naše barvy v belgickém Lieru, Michal Košťál bude zastupovat českou drezuru v rakouském Achleitenu a svého zástupce bude mít Česká republika i na mezinárodních závodech ve vytrvalosti ve francouzském Castillonnes.
 
Ilustrační foto archiv Jezdci.cz



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE