reklama 11B

Dění v týdnu: Příhoda pojede CCI4* Sopoty, Kellnerová míří do Hagenu

ikonka

Náročné mezinárodní závody čekají v týdnu od 22. do 28. dubna české reprezentanty. Početná výprava míří na všestrannost do polských Sopot, nejvyšší obtížnost tam pojede Příhoda. Na CSI4* se chystají Emma de Moussac a Anna Kellnerová.
22.04.2019 14:40  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Devět českých dvojic nastoupí v pátek 26. dubna do mezinárodních soutěží všestrannosti v polských Sopotech. Nejvyšší obtížnost čeká na Miloslava Příhodu s hnědákem Ferreolus Lat. Pojede s ním CCI4*. O hvězdu nižší kategorii absolvuje v sedle klisny Kamikatze, kterou vídáme s Petrem Lacinou a do krátkého CCI2* je nahlášen s Eldoradem. V takzvaně dlouhém CCI2* se představí Ulrika Kopřivová s Axialem, Michaela Haderková na Mr. Míša SL, Diana Lochmanová se Simonem, Betty Rcihtrová v sedle Mahemy, Barbora Seligová na Gepetto a Natalia Tarabini s Domenou.
 
Skokani se vypraví hned na čtyři místa v Evropě. Emma de Moussac bude závodit na CSI4* v jihofrancouzském St. Tropez, mítink stejné kategorie čeká Annu Kellnerovou v Hagenu v Německu.
 
Do Rakouska do Ebreichsdorfu jede Miloslav Vítek a Valentýna Kuková, budou soutěžit v CSI2* a v belgickém Opglabbeeku se bude skákat za účasti Filipa Doležala a Jana Malého.
 
Fanoušky parkurového skákání bude zajímat také CSI5* v New Yorku, které je zařazené do série Longines Masters.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE