reklama 11A

Čtvrtfinále GC PlayOffs ovládli Paris Panthers

ikonka

Prvním důležitým bodem programu Global Champions Prague Playoffs v O2 areně bylo čtvrtfinále Super Cupu. Z dvanácti startujících týmů si jich osm zajistilo postup do pátečního semifinále. Nejvíce se dařilo Paris Panthers…
14.12.2018 00:34  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Celkem dvanáct týmů stanulo na startu čtvrtfinále GCL Super Cupu, v němž se rozhodovalo o tom, kterých osm týmů se společně se čtyřmi předem kvalifikovanými utká v pátečním semifinále. Do něj všechna družstva opět nastoupí s čistým kontem. Klíčové tak bylo především figurovat ve čtvrtečním čtvrtfinále do osmého místa.

Ze čtyřčlenných týmů odstartovaly vždy tři dvojice, kterým se sčítaly jak trestné body, tak dosažené časy. Nejlepší výkon podali Paris Panthers ve složení Yuri Mansur (Ibelle Ask), Gregory Wathelet (MJT Nevados S) a Darragh Kenny (Balou du Reventon), kteří měli na kontě v součtu pouze jedno shození, tudíž 4 trestné body.

Mezi další týmy, které postoupily, se řadí Doha Fursan Qatar s pěti trestnými body na kontě, dále pak Shangai Swans s osmi body za dvě shozené překážky, stejně tak jako Madrin in Motion. Devět trestných bodů inkasovali Berlin Eagles a Scandinavian Vikings. S nimi dále postoupili do pátečního semifinále Monaco Aces a Montreal Diamonds.

Pro čtyři týmy již soutěž definitivně skončila. Jeden jediný trestný bod rozhodl o vyřazení Prague Lions. Neúspěšné bylo čtvrtfinále také pro St Tropez Pirates, Cannes Stars a New York Empire.

 

Kompletní výsledky naleznete pod TÍMTO ODKAZEM.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE