reklama 11A

CSI4* v Šamoríně uzavřela nedělní Grand Prix. Zvára dojel jedenáctý

ikonka

Mezinárodní skokové závody ve slovenském Šamoríně vyvrcholily v neděli 27. října čtyřhvězdovou Grand Prix. Do jejího rozeskakování se probojovalo pouze dvanáct jezdeckých dvojic, mezi nimi i český reprezentant Ondřej Zvára s dvanáctiletým Quimerem Z.
28.10.2019 13:30  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
Na start nedělní čtyřhvězdové Grand Prix ve slovenském Šamoríně s výškou překážek do 155 centimetrů se postavilo padesát koní, mezi nimi také Ondřej Zvára v sedle dvanáctiletého hřebce Quimera M. České dvojici se podařilo probojovat mezi dvanáct účastníků rozeskakování, kde jednou chybovali. Byli tak přizváni ke slavnostnímu dekorování jakožto jedenáctí nejlepší. Vítězem Velké ceny se stal irský reprezentant Cian O'Connor s devítiletým valachem PSG Final.
 
V neděli 27. října se v Šamoríně dařilo také českým juniorkám v soutěži do stotřiceti centimetrů s rozeskakováním, kterého se obě zúčastnily, navíc obě i v něm dojely s čistým kontem. Valentýna Kuková s klisnou Spotlight Z byly dekorované jako páté nejlepší, Sára Vingrálková a šestiletý hřebec Hollywood du Houssoit dokončili šestí.
 
Kompletní výsledky najdete na TOMTO ODKAZU.
 
Ilustrační foto archiv Jezdci.cz




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE