reklama 11D

V sobotu zlato, v neděli stříbro. Chudyba byl ve Valencii opět úspěšný

ikonka

Úvodní týden Valencia Tour, kde nechyběly dvojice v českých i slovenských barvách, vyvrcholil soutěží Grand Prix. Zuzana Zelinková tam obsadila 14. příčku, Bronislav Chudyba 17. místo. Slovenský jezdec navíc navázal na sobotní vítězství stříbrem…
10.02.2019 19:28  |  Autor: Lukáš Klingora  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Startovní listina Grand Prix, která završila první závodní týden Valencia Tour, čítala celkem čtyřiatřicet dvojic, z nichž dvanáct bylo na konci dekorováno. To se bohužel netýkalo ani české ani slovenské dvojice.

 

S jednou chybou

Zuzaně Zelinkové zabránila, stejně jako Bronislavovi Chudybovi, jedna chyba v postupu do rozeskakování. Česká jezdkyně v sedle Larimy se tak se čtyřmi trestnými body, které inkasovala na základním parkuru této soutěže s překážkami vysokými 145 cm, radovala z 14. místa. Slovenská dvojice ve složení Bronislav Chudyba a Frederiks se postavila se stejným počtem trestných bodů, ale pomalejším časem, na konečnou 17. příčku.

 

Slovenské stříbro

Stejný jezdec zabodoval v předešlé soutěži nedělního programu, kde překážky měřily 140 cm. Právě tam se Bronislav předvedl v sedle koně New York, s nímž ani jednou nezaváhal. Nakonec se tato slovenská dvojice postavila na stupně vítězů, a to konkrétně na stříbrný post. Chudyba tak navázal na sobotní vítězství s klisnou Guayarmina WV.

 

Kompletní výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM

 

Foto: archiv Bronislava Chudyby (zdroj: FB)





reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE