reklama 11A

Čeští vozatajové dokončili ME sedmí. Radek Nesvačil úspěšný v parkuru

ikonka

Český vozatajský tým skončil na mistrovství Evropy čtyřspřeží v německém Donaueschingenu na sedmém místě. K šesté příčce přitom chyběl rozdíl méně jak jednoho shozeného míčku v závěrečném parkuru. Ten se povedl z našich nejvíce Radkovi Nesvačilovi.
18.08.2019 20:06  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12C

 
Při mistrovství Evropy čtyřspřeží v německém Donaueschingenu absolvoval z českých vozatajů nejlépe závěrečný parkur Radek Nesvačil. Shodil pouze jeden míček a velmi těsně překročil stanovený čas. Připsal si tak 3,06 bodu. Jiří Nesvačil junior byl z našich jednoznačně největším favoritem, ale tentokrát se neubránil dvěma chybám. Jeho otec Jiří mezi brankami z kuželů nasbíral 18 bodů a dalších 19,94 zapisoval za překročení času. 
 
V soutěži jednotlivců se Jiří Nesvačil junior umístil jako čtrnáctý, Radek obsadil 32. příčku a nejstarší z vozatajské rodiny Nesvačilů figuruje na 36. řádku konečné výsledkové listiny.
 
Velmi těsné prvenství uhájil Bram Chardon s Nizozemí, jehož konečné skóre je 153,46 bodů. Jen o dva body více měl druhý Banjamin Aillaud z Francie. Ještě těsnější rozdíl měl Belgičan Glen Geerts, jenž nedávno ovládl závod CAI3*-W v Nebanicích u Chebu. 
 

PSALI JSME: Jiří Nesvačil junior je na ME po maratonu jedenáctý. Češi jsou osmí

 
Další čtyři příčky patří německým reprezentantům, jimiž jsou Georg von Stein, Anna Sandmann, Michael Brauchle a Christop Sandmann. Není tak divu, že Němci jednoznačně zvítězili v soutěži týmů. Druzí skončili Belgičané a třetí Francouzi. Češi jsou sedmí z celkových deseti družstev. Od šestého místa je dělí necelé tři body. Ty ztrácí na reprezentanty Velké Británie. Pátí jsou Švédové a čtvrtí Maďaři. 
 

Kompletní výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM

 

Foto Šárka Veinhauerová – www.fotosarka.cz




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE