reklama 11B

Sobotní start Emmy de Moussac v GP ve Vejeru

ikonka

Během sobotního dne 24. března se ve španělském Vejer de la Frontera závodilo v rámci dalšího dne mezinárodních skokových závodů CSI4* při Sunshine Tour. Česká reprezentantka Emma Augier de Moussac nechyběla v nejtěžší soutěži Grand Prix…
25.03.2018 08:38  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
Sobotní den přinesl opět mnoho skokových zkoušek, tentokrát se skákalo až do 155 centimetrů. Nejvyšší soutěží byla takzvaná Invitational Grand Prix, která byla otevřena pouze pro deset nejlepších jezdců z každé Grand Prix, která se při letošním ročníku Sunshine Tour uskutečnila. Mezi tyto jezdce patřila i Emma Augier de Moussac.
 
„Původně se měla tato soutěž jet až v neděli, ale kvůli počasí se nakonec pořadatelé rozhodli přesunout tuto soutěž již na sobotu,“ vysvětlila Emma Augier de Moussac. Dle předpovědi by totiž mělo celou neděli pršet. 
 
Česká jezdkyně v této nejtěžší zkoušce závodního dne i celých závodů sedlala svoji úspěšnou klisnu Divu. Náročný parkur nakonec dokončila pouze s jednou chybou, nicméně ta jí nedovolila startovat v rozeskakování. Nakonec skončila na 22. pozici ve výsledkové listině. 
 
Do rozeskakování postoupilo jedenáct účastníků a vítězem se stal irský zástupce Trevor Breen s koněm Bombay.
 
Během dalších parkurů se Emma Augier de Moussac i její sestra Charlotte dopustily vždy minimálně jedné chyby a na přední příčky se ve výsledkové listině nedostaly. 
 

Kompletní výsledky celého dne naleznete ZDE. 




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }