reklama 11C

CDI Motěšice: Pátek se vydařil Johaně Vášáryové a Julii Sekaninové

ikonka

České drezurní reprezentantky mladších kategorií se ve dnech 6. až 8. března vydaly na mezinárodní závody do slovenských Motěšic. V pátek se velmi dobře předvedly především jezdkyně Johana Vášáryová v kategorii dětí a Julie Sekaninová mezi juniory.
06.03.2020 18:41  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
V pátek 6. března odstartovaly mezinárodní drezurní závody ve slovenských Motěšicích, kam vyjela také česká ekipa jezdkyň mladších kategorií.
 
Johana Vášáryová na koni Hannah Montana zajela úlohu FEI Children Preliminary B s celkovým hodnocením 65,625 procent, což jí zajistilo výslednou druhou příčku za slovinskou dvojicí Freja Kolenc a Landini Della Verdina, ta byla ohodnocena výsledkem 67,792 procent.
 
Mezi juniory se z českých reprezentantů dařilo nejvíce Julii Sekaninové s koněm Handiness. Obdržela výsledek 67,222 procent a celkové čtvrté místo. Zde byla nejlepší dvojice Danylo Konovalov a VHS Concetti z Ukrajiny ohodnocená 69,040 procenty.
 
Kompletní výsledky najdete ZDE.
 
Foto archiv Johany Vášáryové



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE