reklama 11A

Brůček vede mistrovství ČR v reiningu 2020. Bujnoch mu je v patách

ikonka

Tradičním dějištěm mistrovství České republiky v reiningu se staly Kozlovice. Po prvním kole seniorské kategorie je ve vedení Lukáš Brůček s Whizper To Me. Jeho skóre je 218,5 bodu. Jen dva body na něj ztrácí Jonáš Bujnoch na LV Blue Great Pine.
05.09.2020 19:55  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 
Vedle Lukáše Brůčka a Jonáše Bujnocha se v sobotním prvním kole mistrovství ČR v reiningu dařilo také Barboře Konopáskové na A Jac O Rima. Ta na vítěze ztrácí 4,5 bodu. 
 
Lukáš Brůček vede i v kategorii junior. V sedle koně Gun Secorima obdržel 216,5 bodů, s Whiz To Johnny Alfa Agritechnik má jen o bod méně. Třetí je Marian Štihel s SK Ruf Instein s 214 body.
 
Jednoznačnou favoritku má po sobotě kategorie mládež. Sára Karasová s KH Yankee Step má 217,5 bodů, zatímco druhá Thea Karasová s Playin For Big Guns jen 210 bodů. Mezi amatéry vede Kristýna Kleiblová na koni Gun Secorima. Také ona vede s 217,5 body.
 

Kompletní výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM

 

Foto Václav Holub



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE