reklama 11A

Kellnerová zahájila v UAE dvěma čistými jízdami

ikonka

Dva bezchybné parkury má za sebou Anna Kellnerová po úvodním dni parkurové Al Shira´aa International Horse Show v Abu Dhabi (UAE). Ve středu 9. ledna se jí dařilo nejen s klisnou Catch me If You Can Old, ale také s valachem Silverstonem G.
09.01.2019 19:05  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 
S jedenáctiletou Catch me If You Can Old to byl pro Annu Kellnerovou první oficiální start na závodech, a tak pro tuto premiérovou účast zvolila zahajovací soutěž na střední úrovni, kterou dokončila bez penalizace.
 
Naopak bohaté soutěžní zkušenosti má Anna Kellnerová s valachem Silverstonem G, s nímž překonala středeční parkur s výškou překážek 140 centimetrů taktéž bez jediného trestného bodu. Třetí start absolvovala s třináctiletým Balguerem. Kompletní výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM.
 
Ve čtvrtek 10. ledna pokračují závody CSI4* v Abu Dhabi dvěma soutěžemi na úrovni 130 a 150 centimetrů. Ta první se pojede jako dvoufázové skákání, druhá s rozeskakováním. Jejich začátky jsou naplánovány na 12.30 a 14.30 hodin středoevropského času. On-line přenos nabízí clipmyhorse.tv!
 
Foto Markéta Nováková / CET a "screen video"



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE