reklama 11B

Zuzana Zelinková startuje sezonu 2017 v nové stáji

První koňští svěřenci Zuzany Zelinkové dorazili ve středu 15. února do nové stáje Jumping Team For Pleasure. Dlouho se tam ovšem naše česká ženská parkurová jednička neohřeje. Již v sobotu odjíždí na trénink a národní závody do Německa...
16.02.2017 09:03  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Foto archiv stáje Jumping Team For Pleasure
 
V novém domově zůstávají Larima, Ekatharina a Le Khalif. Ostatní koněCaleri, Kleiner Lord, Evita, Calira, Lint a Harco v sobotu odjíždějí na trénink do Německa. „Budou tam trénovat a soutěžit na národních závodech. Od 14. března bude Zuzka tři týdny v Arezzu a později od 4. do 16. dubna v San Giovanni,“ prozradila majitelka koní Ing. Olga Plachá.
 
O tom, že se Jumping Team For Pleasure stěhuje ze slovenského Šamorína zpět do České republiky, jsme vás informovali již koncem ledna. Nás samozřejmě zajímalo, kde se nová stáj nachází a jaké nabízí pro Zuzanu Zelinkovou, resp. ježděné koně, zázemí. „Je to nedaleko Libáně. Stáje se 16 boxy nabízí obvyklé zázemí pro koně, jezdce a ošetřovatele. Venkovní písková jízdárna rozměry 90 x 40 metrů, hala je o rozměrech 55 x 22 metrů. Výběhy a kolotoč se budou dodělávat ještě na jaře,“ prozrazuje Olga Plachá.
 
Koně v areálu budou samozřejmě nejen trénovat na závody, ale také odpočívat, a tak budou pro nachystány travnaté výběhy a jistě se dostanou i na vyjížďky do terénu, který je v okolí velmi pěkný. „Se Šamorínem se to samozřejmě nedá srovnávat. Ostatně, s tím se asi nemůže srovnávat žádný areál. Myslím si však, že ten náš poskytne klid na trénink i odpočinek koní. Těším se, že budu moci s koňmi trávit více času doma, při tréninku nebo péčí o ,“ dodává Ing. Olga Plachá, která dle dostupných informací v pondělí oslaví významné životní jubileum. Touto cestou tak v předstihu blahopřejeme a přejeme hodně úspěchů nejen s týmem Jumping Team For Pleasure, ale také ve vedoucí funkci České jezdecké federace – a v neposlední řadě samozřejmě i v osobním životě.



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE