reklama 11A

Zuzana Zelinková přesídlí i s koňmi do Česka

Členka českého národního týmu v parkurovém skákání Zuzana Zelinková mění po letech působiště. Ze Slovenska se s celým týmem vrací do České republiky. Od dubna tak bude jezdkyně Jumping Team For Pleasure i s koňmi více vidět na našich kolbištích.
30.01.2017 08:51  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Zuzana Zelinková je nepostradatelnou součástí národního skokového družstva. Foto: archiv Jezdci.cz

Jumping Team For Pleasure a s ním jeho nejúspěšnější jezdkyně Zuzana Zelinková se na jaře roku 2017 po letech přesune do Česka. Více se dočtete v tiskovém prohlášení týmu:

Pro příznivce Zuzany Zelinkové v Čechách máme výbornou zprávu. Koně, na kterých Zuzka jezdí se v dubnu přestěhují do nového působiště poblíž bydliště majitelky koní Olgy Plaché.  Po letech působení na Slovensku bude Zuzana Zelinková více vidět i na českých kolbištích.

„Velmi si vážíme spolupráce s panem Mariem Hoffmannem, který poskytl našim koním to nejlepší zázemí v nádherném sportovním komplexu  X-bionic Sphere v ŠamoríněZuzana tak měla výborné tréninkové podmínky a i v budoucnu se budeme do Šamorína vracet na trénink a závody. Děkujeme celému teamu v Šamoríně za podporu, kterou nám poskytnul“ zdůraznila Ing. Olga Plachá, předsedkyně spolku Jumping Team For Pleasure.

Všichni se už těší do nového působiště, malé rodinné stáje, kde koně získají více klidu a možnosti odpočinku během náročného závodního programu. V únoru odjíždí Zuzana s většinou koní na trénink do Německa a následně se chystá na závody do italského Arezza a San Giovanni.

Zdroj: TZ Jumping Team For Pleasure


 




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE