reklama 11A

Zelinková s Calerim bezchybně v kvalifikaci SP

Skvělou jízdu předvedla Zuzana Zelinková v sedle Caleriho II, kteří na závodech Partner Pferd v německém Lipsku při CSI5*-W startovali v kvalifikaci do nedělního Světového poháru. V pátek 16. ledna předvedli velmi povedenou a bezchybnou jízdu...
16.01.2015 21:07  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Po dojetí se Zuzana Zelinková s Caleri II zařadila v kvalifikaci Světového poháru na  průběžně deváté místo. Zdroj: online přenos

Parkur 150 centimetrů vysoký, do něhož se nahlásilo mnoho celosvětově úspěšných jezdců, dokázala jediná česká dvojice na startu Zuzana Zelinková a Caleri II proměnitúspěch. Jak sám komentátor online přenosu (ZDE) řekl, byla to povedená jízda. Caleri II skákal mnohem pozorněji než ve čtvrtek a jízda české dvojice vypadala pěkně. Přestože Zuzana Zelinková několikrát hodně zkrátila, a to včetně nájezdu do trojskoku, a bylo zřejmé, že si hlídá stanovený čas, její jízda nebude patřit mezi nejrychlejší.  Po dojetí jim výsledek stačil na výborné deváté místo, přičemž a na první příčku chybělo devět vteřin. Nakonec získali 16. místo.

pátek závodila Zuzana Zelinková ještěklisnou Filicita, s níž na parkuru 145 cm vysokém třikrát shodila.

Během pátku se na startu představil i voltižní jezdec Lukáš Klouda. V rámci prvního kola Světového poháru získal známku nad osm bodů a dokončilprvní polovině startovního pole – konkrétně obdržel čtvrtou příčkuhodnocením 8,201 bodů. Cvičil na koni Landar, stejně jako slovenský zástupce Adam Lukáč. Ten je se ziskem 7,902 bodů průběžně sedmý.

Na kompletní startovní a výsledkové listiny se dostanete ZDE. Online přenos naladíte TADY. Na stránky pořadatele se dostanete TUDY.  




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE