reklama 11C

Zelinková při CSI Jakubowice třikrát v top desítce

ikonka

Během sobotního dne 14. července se v polských Jakubowicích skákalo při dalším závodním dnu. Nechyběla ani soutěž počítaná do Longines žebříčku, což bylo finále Silver Round při CSI3*. Česká jezdkyně Zuzana Zelinková předvedla vydařenou jízdu…
14.07.2018 18:06  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Skoková soutěž finále Silver Round byla nejvyšší sobotní zkouškou. Na parkuru 145 centimetrů vysokém se bezchybní jezdci kvalifikovali do rozeskakování, což byl i případ české jezdkyně. Zuzana Zelinková absolvovala připravenou trasu parkuru s Kleiner Lordem 16.

Bez chyby dokončila následně i rozeskakování, v němž dojela do cíle v čase 46,38 vteřiny. Tento výsledek stačil na pěkné umístění v elitní desítce, když si česká dvojice dojela pro devátou pozici.

Česká reprezentantka Zuzana Zelinková nechyběla v elitní desítce ještě dvakrát během toho dne. Nejprve se jí dařilo s mladou klisnou Indira H. V rámci finálové soutěže pro mladé koně při CSIYH dokončila obě fáze parkuru bezchybně a skončila nakonec osmá.

Pro nejlepší umístění si dojela tato česká jezdkyně v předposlední soutěži sobotního dne. V Medium Tour při CSI1* sedlala Caliru T a bezchybná a rychlá jízda jen těsně nestačila na vítězství. Česká dvojice tak nakonec obsadila pěkné druhé místo.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE