reklama 11B

Zelinková pátá v Grand Prix při CSI Herneacova

Čtyři české dvojice nastoupily do vrcholu rumunských mezinárodních závodů CSI Herneacova v neděli 24. září. Nejvíce se v Grand Prix na překážkách vysokých 150 cm dařilo Zuzaně Zelinkové, která v sedle své stájové jedničky Caleriho II dokončila pátá…
24.09.2017 17:26  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Startovní listina Grand Prix při CSI3* Herneacova čítala bezmála čtyřicet koní. V dvoukolové soutěži s parkurem vysokým 150 cm se představily také čtyři české dvojice.

Náročná zkouška nejlépe vyšla Zuzaně Zelinkové, která v sedle Caleriho II počítala jediný trestný bod ze zahajovacího kola. Tímto výsledkem uzavřela naše dvojice elitní pětku. Stejná jezdkyně byla úspěšná také v sedle druhého koně, kterým byl Kleiner Lord. S ním Zuzana Zelinková obsadila po jedné chybě sedmé místo. O jednu příčku níže se s devíti trestnými body postavil Ondřej Zvára a Quimero M. Čtyři trestné body zabránili českému reprezentantovi v postupu do druhého kola v sedle své stájové jedničky Cento Lana.

Pěkným sedmým místem zakončila svou účast na tomto mítinku také Natálie Kreislová, která v sedle Vanilly dokončila Grand Prix při CSI1* na překážkách vysokých 135 cm s jedinou chybou.

Kompletní výsledkové listiny naleznete ZDE




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE