reklama 11D

Zduchovický Channel Star 2015 zná seriálové vítěze

Druhý srpnový víkend ve dnech 7. – 9. proběhl v Jezdeckém areálu Zduchovice ve znamení finále již 10. ročníku seriálu Channel Star. Jde o seriál pro děti, pony a juniory. Pořadatelé si pro toto finálové kolo přichystali trojnásobky bodů…
10.08.2015 06:25  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Přespřetrvávající vysoké teploty se nakonec na finálovém kole sešlo poměrně silné pole startujících ve všech vypsaných kategoriích, neboť násobky bodů ještě nějakou změnu mohly přinést. Jezdci bojovali celkem ve čtyřech kategoriích, které vznikly před několika lety.

Nejmladší kategorii Pony Younger (8-12 let) ovládla Lucie Melmerová, a to i díky druhému nejvyššímu přísunu bodů v samotném finálovém díle. Druhá skončila Eliška Hasnedlová, které se v rámci finále bodově dařilo nejvíce. Stáhnout náskok vedoucí jezdkyně se však nepodařilo. Třetí skončila Jana Táboříková.

Kategorii PonyOlder (13-16let) vyhrála Nina Hartzová z JK Sedla, druhá skončila Markéta Miková, která si k celkově druhé příčce dopomohla nejvyšším bodovým ziskem právě z finálového dílu a třetí příčka patřila Michaele Klugarové. V této kategorii bylo o vítězi téměř jasno již před finále, neboť Nina Hartzová získala od zbytku bodujících značný odstup.

Kategorii  Children již od druhé kvalifikace vedl průběžně Petr-Jan Matuška z Jezdeckého klubu Dražka, který vše podpořil v rámci své kategorie nejvyšším ziskem bodů jak v prázdninovém speciálu, tak i ve finálovém kole.  Na závěr v rámci nedělního program zvítězil navíc ve své kvalifikační soutěži na stupni ZL. V rámci seriálu po loňském třetím místě, kdy do poslední kvalifikace vedl, se mu v letošním roce podařilo první místo udržet a s jistým bodovým náskokem zvítězit. Druhá skončila Anna Lani Novak před třetí Markétou Mikovou.

Kategorii Junior ovládla Denisa Vegrichtová z JK Mělník. Tato jezdkyně si taktéž připsala největší bodový zisk z finálového kola a navíc v nedělním L** nenašla taktéž přemožitele. Druhou příčku v seriálu vybojoval Martin Vašák a třetí skončila Lucia Mika.

Závodní program posléze zakončila soutěž S**. V ní se jako jedinému podařilo dokončit bezchybně Jaroslavu Hatlovi s Caramouche a zaslouženě zvítězil.

Kompletní výsledky naleznete v záznamu, viz odkaz níže. Na stránky pořadatele se dostanete TUDY.

Připravil: Jan Matuška




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE