reklama 11B

Zduchovice mají za sebou Festival mladých koní

ikonka

Ve Zduchovicích vrcholily během neděle 23. září skokové závody nesoucí název Festival mladých koní. Pro mladé naděje ve věku čtyř až osmi let byla připravena druhá kola. Ve čtyřech kategoriích se z vítězství radoval pokaždé jiný jezdec…
23.09.2018 19:05  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Ve dvoukolové soutěži pro mladé koně ve věku čtyř let si pro vítězství dojel Zdeněk Žíla s Cannorem, kteří zvítězili ve stylových soutěžích oba dva dny. Po sobotní známce 8,2 bodů si v neděli dojeli ještě pro lepší hodnocení v podobě 8,5 bodů. Druhé místo obsadil taktéž svěřenec Zdeňka Žíly, a to Cadillac 36.

I mezi pětiletými koňmi se na čele nic nezměnilo a zaslouženě si pro vítězství docválala domácí dvojice Josef Lánský a Longines LB. I oni překonali oba dny připravený parkur s nejvyšším hodnocením, které bylo 8,2 a následně 8,5 bodů.

U šestiletých koní rozhodoval v sobotu styl, v neděli pak byl připraven parkur na trestné body. V této kategorii nakonec došlo k rozeskakování o vítězství, a to mezi Lenkou Matunovou s Qwerty a Kamilem Papouškem s Mister Star vd Zandhoeve. Lepší výkon se nakonec podařil první zmíněné dvojici, která ani v rozeskakování nechybovala a dojela si tak pro první příčku.

Pro nejstarší kategorii sedmiletých a osmiletých koní byl připraven oba dny parkur hodnocený na trestné body a čas. Ve dvoukolové soutěži udržel jako jediný bezchybné konto Loki s Kamilem Papouškem, a tak se právě oni mohli radovat z vítězství.

 

Kompletní výsledky naleznete v záznamu závodů.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE