reklama 11A

Výstava arabských koní Prague Intercup 2016 ŽIVĚ

Internetová televize EquiTV ve spolupráci s ACHPAK ČR pro vás připravila dvoudenní online přenos z mezinárodní výstavy arabských koní Prague Intercup, která proběhne o víkendu 3. a 4. září. Vysílání bude dostupné v sobotu i v neděli!!!
03.09.2016 09:58  |  Rubrika: Chov  |   FANCLUB
reklama 12C
 
 
Přenos můžete sledovat v sobotu 3. září a v neděli 4. září již od 10.00 hodiny dopolední až do konce programu.
 

ON-LINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE – POD TÍMTO ODKAZEM!

 

Letošní termín akce připadá na 3. – 4. září. Sobotní program odstartuje v 10 hodin XV. českým národním šampionátem ACHPAK ČR. Koně budou hodnoceni v klusu, kroku a postoji tříčlennou mezinárodní porotou ve složení Josy Everars (BE), Claudia Darius (DE) a Allan Preston (AU). Po krátké přestávce se zajímavým doprovodným programem začne v 14.30 hodin již VI. ročník Prague Intercupu, mezinárodní šampionát plnokrevných arabských koní. Koně bude hodnotit čtyřčlenná komise složená ze zahraničních porotců, letos budou jejími členy Helen Hennekens-van Nes (BE), Marianne Tengstedt (DK), Christian Moschini (IT) a Doug Dahmen (USA). Porotci budou v sobotu hodnotit juniorské kategorie- roční klisny a hřebce.
 
V neděli taktéž v 10.00 hodin naváže Prague Intercup dalšími juniorskými a následně seniorskými kategoriemi. Odpoledne přijde na řadu European Cup, což je šampionát pro koně odchované a vlastněné v Evropě. Do něj se kvalifikují vždy dva nejlepší evropští koně z jednotlivých tříd mezinárodní výstavy. Ve 14,00 hodin napětí vyvrcholí, protože se začnou udělovat šampionské tituly. Bohatý doprovodný program je připraven i na přestávky, návštěvníci se jistě nebudou ani chvilku nudit
 
 

Program:

sobota 3. září 2016
10,00– 13,00 hod – XV. česká národní přehlídka ACHPAK ČR
14,30 – zahájení mezinárodní soutěže Prague Intercupjuniorské kategorie
 
neděle 4. září 2016
10,00-13,00 hod – mezinárodní soutěž Prague Intercup – juniorské + seniorské kategorie
14,00 hod – Šampionáty Prague Intecup + European Cup – udělování nejvyšších titulů
 
Vstupné: jednodenní 70 Kč, dvoudenní 100 Kč
 
 

Více najdete na adrese: www.pragueintercup.cz

 
Text a foto Renáta Kolářová



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE