reklama 11C

Výběrové řízení na gen. sekretáře ČJF prodlouženo

Na zasedání Rady České jezdecké federace, které proběhlo ve středu 28. května, bylo odhlasováno prodloužení termínu uzávěrky výběrového řízení na pozici generálního sekretáře ČJF. Původně měla být 20. května, prodloužena však byla až do 10. června.
28.05.2014 16:43  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Lucie Spiwoková. Foto Josef Malinovský
 
Jak již bylo dříve publikováno, Lucie Spiwoková byla na vlastní žádost ze zdravotních důvodů uvolněna k 30. červnu 2014 z pozice generálního sekretáře České jezdecké federace. Zájemci o tuto funkci musí splňovat poměrně přísná kritéria. Nutností je úplné středoškolské vzdělání s maturitou (výhodouekonomického nebo zemědělského zaměření). Generální sekretář se neobejde bez velmi dobré znalosti anglického jazyka, a to slovem i písmem, jelikož denně komunikuje např. s FEI. Zcela samozřejmá je i znalost prostředí jezdeckého sportu, dále dobré organizační schopnosti, základní právní povědomí, výborná znalost práce s PC / základní IT povědomí a v neposlední řadě pak časová flexibilita, ochota pracovat o víkendech a odolnost vůči stresu. Uchazeč by měl také vlastnit řidičský průkaz skupiny B. 
 
A co je náplní práce generálního sekretáře? Zaprvé řízení sekretariátu včetně oblastních pracovišť, dále příprava všech jednání, podpora VV a manažerů, součinnost s dalšími komisemi (např.DiK ČJF), komunikace s FEI a národními federacemi, komunikace se státními úřady (MŠMT – kompletní agenda dotací, Státní veterinární správakompletní agenda vet.podmínek), komunikace s chovatelskými svazy, ČOV a ČUS a nebo také všeobecná administrativa.
 
Strukturovaný životopis s motivačním dopisem zašlete na adresu ČJF do 10. června 2014. Adresa je: Česká jezdecká federace, Zátopkova 100/2, 160 17 Praha 6. Další informace získáte příp. na e-mailu: info@cjf.cz.



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE