reklama 11D

Všestrannost při CHIO v Cáchách pro Krajewskou

ikonka

Během prestižních závodů CHIO v německých Cáchách nemohla chybět ani soutěž všestrannosti. Ve dnech 20. – 22. července se jezdci představili v týmech i jednotlivcích. V týmech tentokrát slavili Novozélanďané, v jednotlivcích domácí jezdkyně…
23.07.2018 17:12  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

V Cáchách se tentokrát závodilo v soutěži všestrannosti nejprve v drezuře, následně ve skokové zkoušce a až na závěr se vydali jezdci do krosu. Po drezuře si průběžné vedení zajistila výbornou jízdou domácí reprezentantka Julia Krajewski, která obdržela pouze 19,70 trestných bodů.
Díky bezchybnému projevu na parkuru tato jezdkyně vstupovala z vedoucí pozice i do závěrečné terénní jízdy.

S valachem Chipmunk FRH však měla cestu za vítězstvím nakonec o něco dramatičtější. Dokončila totiž terénní jízdu s lehkým překročením času, za které inkasovala 6,40 trestných bodů. V součtu to znamenalo 26,10 trestných bodů. To nakonec přesto německé reprezentantce těsně stačilo na udržení si prvního místa.

Na rozdíl 0,6 trestného bodu se přiblížil nakonec druhý umístěný Christopher Burton s Quality Purdey. Tento Australan si připsal trestné body pouze v drezurní zkoušce a poskočil tak z deváté pozice na těsně druhou příčku. Elitní trio uzavřel Tim Price s klisnou Cekatinka. Na kontě měl dohromady 30,30 trestných bodů.

V týmové soutěži se po drezuře ujali vedení Němci, již po parkuru však v průběžném pořadí klesli níže. Vypadalo to tak před nedělním krosem na souboj mezi jezdci z Nového Zélandu a Austrálie.

Australští reprezentanti se však do cíle krosu dostali pouze ve dvou, a tak bylo rozhodnuto. Se solidním náskokem se z vítězství radovali Novozélanďané, když měli celkem na kontě 112,9 trestných bodů. Tento tým nastoupil ve složení Clarke Johnstone, Blyth Tait, Tim Price a Sir Mark Todd. Druhá skončila Francie (130,5 trestných bodů) před třetím Švédskem (146,3 trestných bodů).

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE. 




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE